Gigi Becali, veste uriaşă pentru fani! Ce mutări pregăteşte şeful de la FCSB. A spus totul, în direct

Gigi Becali, veste uriaşă pentru fani! S-a aflat ce mutări pregăteşte şeful de la FCSB. Acesta a spus totul, în direct.

Finanțatorul roș-albaștrilor a transmis că va mai aduce doi fotbaliști, în cazul în care formația lui va ajunge în play-off-ul Conference League.

De altfel, echipa bucureșteană se află în tratative cu un mijlocaș ghanez, care să-i poată lua locul lui Malcom Edjouma. Cel din urmă jucător va fi împrumutat la Bari.

Gigi Becali, veste uriaşă pentru fani

Gigi Becali a vorbit despre acest nou posibil transfer, patronul de la FCSB spunând că nu unul, ci doi fotbaliști vor semna cu echipa lui. Asta în cazul în care roș-albaștrii vor câștiga cu Nordsjaelland în turul al treilea preliminar al Conference League.

Meciul tur va avea loc joi, 10 august, de la 21:30, iar Becali a dat asigurări că această partida se va disputa pe arena Ghencea. Totuși, încă nu există un contract semnat cu CSA Steaua în acest sens, conform Prosport.

„Care ghanez? Că nu știu care… (n.r. moderatorul îi spune că este vorba despre un mijlocaș ghanez) Bă, tată, nu știu acum, dar ia că m-ai făcut curios că nu știu. Acum, dacă mi-ați spus, chiar o să mă interesez cine este ăsta. Nu știu, habar n-am. Eu știu de alt post, dar nu de mijlocaș. Pe altă poziție, da, dar și pe asta e posibil.

Dacă noi trecem de danezi acum, am curaj să iau încă doi jucători, pentru că eu acum am schimbat strategia. Nu o să mai fie cupele europene, o să fie campionatul. Până acum, am pierdut cinci campionate din cauză că am zis cupele europene. De ce vreau campionatul? Pentru că nu mai avem cu cine să jucăm în România și vreau să jucăm în Champions League și să îmi aduceți echipe să jucăm”, a afirmat Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed