Umilinţă totală pentru Gigi Becali! Anghel Iordănescu, anunţ incredibil despre şeful de la FCSB. Ce a putut să spună fostul selecţioner

Umilinţă totală pentru Gigi Becali! Anghel Iordănescu, anunţ incredibil despre şeful de la FCSB. S-a aflat ce a putut să spună fostul selecţioner despre latifundiarul din Pipera.

Echipa roș-albastră s-a impus cu scorul de 1-0 în fața celor de la CFR Cluj în etapa a patra din Superliga României.

Anghel Iordănescu, mesaj pentru Gigi Becali

Anghel Iordănescu a urmărit cu atenție primul meci al roș-albaștrilor în Ghencea și este de părere că Gigi Becali a reuşit doar o victorie la început de drum.

“Dacă tot ați ajuns la Becali, tot se spune că Becali l-a învins pe italian, pe Madorlini. Dar este o victorie de etapă, o victorie la început de drum. Pentru că sunt sigur că Neluțu Varga va continua să aducă jucători, iar italianul își va face datoria, mă refer la Madorlini”, a declarat Anghel Iordănescu.

Chiricheș, tot mai bun de la meci la meci

Întors din Italia în această vară, Chiricheș a scăpat fără gol din duelul cu CFR. Deși a avut câteva ezitări, acesta și-a apărat bine poziția.

“Eu cred că, în ceea ce îl privește pe Chiricheș, va crește de la joc la joc. Competiția noastră nu este la cel mai inalt nivel, iar rezultatele se văd în Europa. Chiricheș nu va avea probleme, își va reveni complet și sper să fie util echipei naționale.

De Djokovic aud că este un om profesionist, ieri nu m-a impresionat cu nimic. Într-adevar, dă stabilitate, în momentele grele, alături de Șut, închide apărarea și poate să dea liniște apărării lui Gigi Becali”, a declarat Iordănescu pentru Fanatik.

Chiricheș și Djokovic sunt două dintre transferurile reușite de FCSB în această vară.

Croatul a venit la echipa lui Gigi Becali liber de contract, după un sezon petrecut în Arabia Saudită la Al Raed.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed