Ilie Dumitrescu a dat verdictul! Anunț clar după derby-ul din Ghencea. Unde s-a decis meciul

Ilie Dumitrescu a dat verdictul! Anunț clar după derby-ul din Ghencea. S-a aflat unde s-a decis meciul FCSB-CFR Cluj 1-0. Vicecampioana a revenit perfect pe Ghencea, cu o victorie în faţa marii rivale.

Derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj s-a terminat cu victoria roș-albaștrilor, scor 1-0. Ilie Dumitrescu a vorbit despre revenirea pe arena din Ghencea a formației lui Gigi Becali.

Ilie Dumitrescu a dat verdictul!

Andrea Compagno a fost marcat singurul gol care a asigurat victoria FCSB-ului în partida cu ardelenii. Italianul a înscris din penalty, în minutul 67.

Ilie Dumitrescu a fost surprins plăcut de jocul roș-albaștrilor și a lăudat prestația din etapa a patra a Superligii. Analistul l-a lăudat şi pe patronul vicecampioanei și i-a apreciat gândirea logică din timpul partidei, potrivit digisport.ro.

”Gigi îndreaptă eroarea făcută la începutul meciului, îl scoate pe Cordea și îl introduce pe Compagno, un punct de sprijin extrem de important în economia jocului, mai ales pe faza ofensivă.

FCSB, net superioară în linia de mijloc. Și Tachtsidis, și Muhar, și Cvek au căzut din punct de vedere fizic. FCSB arată forță în partea a doua a jocului. Dacă până acum spuneam că a suferit în repriza secundă la toate meciurile, acum a fost superioră.

Coman, într-o seară de excepție, este un lider incontestabil. Tavi Popescu, chiar dacă nu se simte bine în partea dreaptă, este activ, intră foarte bine între linii. A fost un joc bun, consistent făcut de FCSB”, a declarat Dumitrescu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed