Umilință totala după derby-ul din Ghencea! Ce a putut să spună în direct: ‘O dezamagire’

Umilință totala după derby-ul din Ghencea! Un fost internațional a dat de pământ cu CFR Cluj, după ce ardelenii au pierdut, 0-1, cu FCSB.

Viorel Moldovan a criticat dur jocul clujenilor după derby-ul din Ghencea. Fostul atacant este de părere că roș-albaștrii s-au ridicat la așteptările suporterilor, spre deosebire de CFR Cluj, care a avut un joc dezamăgitor.

Umilință totala după derby-ul din Ghencea!

Fostul mare internațional este de părere că FCSB a meritat pe deplin victoria din duelul cu CFR Cluj, disputat pe arena din Ghencea, scor 1-0.

Moldovan a dat de pământ cu formația ardeleană, catalogând-o drept „o dezamăgire”.

„FCSB merită victoria, a fost echipa cu inițiativă. CFR, o dezamăgire. Mediocră în această seară. Să ai doar două șuturi la poartă, puțin. A fost faza cu șutul lui Yeboah și bara lui Bîrligea. Apoi, pe o greșeală a lui Chiricheș, mingea ajunge la Bîrligea, dar nu profită.

În rest, nimic. Te-ai rezumat la a te apăra, în loc să propui mai mult”, a declarat Viorel Moldovan, la Orangde Sport.

„Paradoxal, CFR a jucat mai bine în Turcia cu Adana, o echipă mult mai bună decât FCSB. M-a dezamăgit și pe mine CFR. Mă așteptam la mai multă soliditate. Și au și un potențial ofensiv. Dar eu cred că ambele echipe sunt datoare la nivelul spectacolului” a continuat fostul internațional.

Andrea Compagno a fost cel care a adus victoria echipei sale. Atacantul transferat de la FCU Craiova a marcat în minutul 67, din penalty.

La derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj, au fost prezenți peste 28.000 de suporteri.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed