Acuzații devastatoare după FCSB-CFR Cluj! Greșeală uriașă care a decis meciul: ‘Ce a vrut să facă’

FCSB a câștigat cu CFR Cluj, scor 1-0, după ce Andrea Compagno a marcat din lovitură de la 11 metri.

Basarab Panduru îl arată cu degetul pe Andrea Mandorlini și explică de ce clujenii au pierdut în Ghencea. După meci, italianul a făcut acuzații grave în direct.

Greșeală uriașă făcută de Andrea Mandorlini la FCSB – CFR Cluj

FCSB a câștigat primul meci disputat în Ghencea după 8 ani și este pe primul loc în Superliga cu 12 puncte. Basarab Panduru spune că antrenorul italienilor a greșit schimbările făcute în timpul partidei.

În minutul 60, Andrea Mandorlini i-a introdus pe Avounou și pe Krasniqi în locurile lui Tachtsidis și Morgan.

„FCSB a fost echipa mai bună, care știe să combine, care joacă rapid. Trebuie să discutăm despre schimbările făcute de CFR după minutul 60.

Ce a vrut Mandorlini în momentul ăla? A simțit că FCSB poate fi bătută și l-a scos pe Morgan? Sau a greșit? Impresia mea este că nu a făcut bine ce a făcut. FCSB nu a avut ocazii cât CFR a avut 3 fundași centrali pe teren. Din acel moment s-au schimbat lucrurile.

Olaru nu a putut să pătrundă din inter printre cei trei fundași centrali în prima parte. Impresia mea este că le-ai dat posibilitatea adversarilor să îți marcheze.

Compagno a fost foarte șmecher la penalty-ul scos, l-a simțit pe Cvek în spate și a protejat foarte bine”, a spus Basarab Panduru la Orange Sport.

Andrea Mandorlini a făcut acuzații grave în direct

Antrenorul clujenilor s-a enervat cumplit și l-a făcut praf pe arbitru Marcel Bîrsan după meciul cu FCSB.

„Nu am pierdut acest meci. Meciul a fost decis de de arbitru. Am avut o fază la Dawa, a fost henț clar. Apoi a dat un penalty inexistent pentru ei.

La Dawa a fost penalty clar, am revăzut faza de multe ori. Steaua a făcut un meci bun, dar totul a fost decis de arbitru! E incredibil ce s-a întâmplat, ați văzut cu toții. Am făcut un meci bun, am stat bine în teren.

Dacă am fi primit noi penalty-ul ăla clar, altul ar fi fost scorul. Aceste episoade au decis partida. Nu înțeleg din ce motiv nu a acordat această lovitură de pedeapsă. Doar el a văzut ce faultul la Compagno”, a răbufnit Andrea Mandorlini după meci.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed