Vestea momentului despre Gigi Becali! Ce va face milionarul la meciul FCSB-CFR Cluj. Mihai Stoica a dat cărţile pe faţă

Vestea momentului despre Gigi Becali! S-a aflat ce va face milionarul la meciul FCSB-CFR Cluj. Mihai Stoica a dat cărţile pe faţă. Deşi se credea că latifundiarul din Pipera va merge în Ghencea, acest lucru nu se va întâmpla.

Gigi Becali a reuşit să readucă vicecampioana în Ghencea. FCSB-CFR Cluj se va juca în această seară, de la ora 21.30, pe stadionul construit din bani publici.

Vestea momentului despre Gigi Becali!

Gigi Becali a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul. A readus-o pe FCSB în Ghencea. La partida din Ghencea, FCSB nu va fi susținută din tribune de omul de afaceri din Pipera. Anunțat a fost făcut în direct de către managerul general, Mihai Stoica.

„Nu vine Gigi la meci. El nu vine nici pe Arenă, nu vine la meciuri. Eu nu pot să stau pe bancă pentru că nu sunt delegat. Dacă s-ar fi luat în considerare că Pintilii e cursant la licența A și ar putea îndeplini sarcinile unui antrenor secund, era altceva. Așa, el e delegat și trebuie să fie pe bancă”, a declarat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

Becali e de părere că înfruntarea cu CFR e una în urma căreia își va da seama de valoarea formației lui Elias Charalambous. ”Ăsta e meciul relevant! Mai glumim, mai râdem. Ăsta e meciul ăsta ne dă ora exactă! CFR e echipă bună, foarte bine stă. Dacă vom câștiga cu CFR, o să zic să ne aducă echipe, că nu mai avem cu cine juca.

Ei (n.r. cei de la CFR) sunt acum dezamăgiți, cu moralul scăzut (n.r. din cauza eliminării din Conference League). Pe ei i-au întins turcii. A fost și deplasare! Avem un mic avantaj. Jucăm și acasă, și în Ghencea, nu avem nicio scuză”, a declarat Gigi Becali.

Roş-albaştrii au un start perfect de campionat, cu trei victorii şi șapte goluri marcate. Pentru meciul din această seară se anunţă sold-out în Ghencea.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed