Mihai Stoica surprinde din nou! Ce a făcut înaintea derby-ului FCSB-CFR Cluj. Imagini virale / Foto

Mihai Stoica surprinde din nou! S-a aflat ce a făcut înaintea derby-ului FCSB-CFR Cluj. Au apărut imagini virale.

Roș-albaștrii se întorc în Ghencea, după 8 ani de pauză. FCSB va disputa meciul cu CFR Cluj duminică, de la ora 21:30.

Mihai Stoica surprinde din nou

Circa 27.000 bilete au fost puse în vânzare, acestea fiind achiziționate într-un timp record.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, este nerăbdător să-și revadă formația pe stadionul Steaua.

Acesta a și făcut o fotografie chiar pe terenul din Ghencea, împreună cu Mihai Pintilii, antrenor secund al echipei bucureștene. Poza cu cei doi a adunat mai mult de 3.000 de aprecieri în doar o oră.

„Oriunde și mereu, cu Peluza Nord Steaua Oficial alături”, a scris Mihai Stoica în descrierea imaginii postate pe contul său de Facebook.

Arena Ghencea a fost inaugurată în iulie 2021, costul ei fiind de circa 95 de milioane de euro. Stadionul are o capacitate totală de 31.254 de locuri.

Ultima partidă jucată de FCSB acolo a fost în martie 2015, cu Viitorul, scor 4-1. În acel meci au marcat Cristi Tănase (dublă), Raul Rusescu și George Țucudean pentru roș-albaștri, dar și Nelson Bonilla, pentru echipa lui Gică Hagi.

Mihai Stoica: „Nu mai e vandalism. E terorism”

Mai mult, Stoica i-a avertizat pe ultrași că aceștia riscă pedepse mari dacă vor încerca să comită acte de vandalism la meciul FCSB-CFR Cluj.

„Am ajuns după 9 ani și jumătate aici. Nimic nu mai are legătură cu ce era când am fost ultima dată. Mă gândesc dacă am găsit în străinătate un asemenea stadion.

Avem o mare provocare: să lăsăm stadionul așa cum l-am găsit. Suporterii trebuie să se comporte civilizat. Nu am venit aici să provocăm sau să facem o regulă din a juca aici. Suporterii de la CSA să ne creadă că vrem să jucăm pe Arenă când e disponibilă.

Am auzit că se încearcă să se comită acte de vandalism. Nu mai e vandalism. E terorism. Iar pedepsele sunt extrem de mari. Nimeni nu cred că riscă să petreacă ani în spatele gratiilor.

Nici nu mă gândesc la meci, ci la cum vom arăta când plecăm de aici. Suporterii să înțeleagă că dacă cineva va comite un act de vandalism, noi nu vom mai putea juca aici. Și ne vom îngrămădi pe un stadion de 7.000 de locuri“, a spus Mihai Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed