Pleacă Elias Charalambous de la FCSB? Mesaj incendiar pentru Gigi Becali. O fostă glorie a vicecampioanei vrea să revină

Pleacă Elias Charalambous de la FCSB? Mesaj incendiar pentru Gigi Becali. O fostă glorie a vicecampioanei vrea să revină. A spus clar în direct că vrea să antreneze echipa roş-albastră.

Supriză uriaşă pentru Elias Charalambous. O fostă glorie de la FCSB şi-ar dori să revină la vicecampioană.

Pleacă Elias Charalambous de la FCSB?

Dorin Goian a dezvăluit că ar fi pregătit să lucreze cu Gigi Becali la FCSB pe viitor. Asta dacă va fi ofertat de formația roș-albastră. Fostul fundaş spune că imixtiunile patronului echipei roș-albastre pot fi temperate dacă rezultatele sunt suficient de bune.

„Aş merge cu siguranţa, mai ales dacă sunt liber! În general, antrenorii încearcă să ia ce este mai bun din fiecare experienţă. Cu siguranţă îi ajută fie că ele sunt mai plăcute sau mai neplăcute sau de scurtă durată. Sunt experienţe de la care ai ce învăţa. Fie că sunt bune sau rele, cu siguranţă te vor ajuta în drumul tău pe viitor. Întâmpini diferite probleme şi va trebuie să le gestionezi.

N-am mai discutat de mult cu Gigi Becali. Vedem că echipa merge bine, are un început foarte bun de sezon, echipa joacă. Rezultatele sunt pe măsură şi lucrurile încep să intre într-o normalitate. Nu mai vedem acele schimbări făcute mult prea devreme, vedem că este linişte. Patronul este mulţumit pentru că sunt rezultate. Cu siguranţă, rezultatele dau liniştea la club.

Am lucrat cu domnul Becali într-o altă perioadă, atunci când performanţele erau mult mai mari, rezultatele pe măsură. O echipă foarte bună şi atunci nu avea motiv să iasă. Era şi un antrenor cu personalitate care ştia să gestioneze această relaţie antrenor-patron. Mai erau şi persoane care erau tamponul perfect între vestiar, antrenor şi patron.

Dar, la urma urmei, rezultatele sunt cele care dau linişte la echipă. Nea Gigi era bucuros că echipa câştiga campionatul, că juca în Champions League. Încasa şi atunci nu mai avea motiv să se bage”, a spus Dorin Goian, în direct la Primasport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed