Gigi Becali vrea să dea lovitura verii! Suma uriaşă pe care o va încasa şeful de la FCSB. Planul a fost deja făcut

Gigi Becali vrea să dea lovitura verii! Suma uriaşă pe care o va încasa şeful de la FCSB. Planul a fost deja făcut. Latifundiarul din Pipera i-a stabilit preţul uneia dintre vedetele sale.

Gigi Becali a primit o ofertă pentru Adrian Şut. Mijlocaşul de 24 de ani este dorit de către turcii de la Trabzonspor. Aceştia au oferit 3 milioane de euro, dar Becali vrea mai mult.

Gigi Becali vrea să dea lovitura verii!

Gigi Becali nu vrea să-l cedeze pe Adrian Șut în acest moment. Totuşi, i-a fixat preţul jucătorului. Speră să obțină 5 milioane de euro în schimbul lui Șut. „Trebuie să iei cea mai bună decizie. Șut, acum, probabil va fi la echipa națională. Joacă acolo, apoi cer 5 milioane! Că pot să iau.

Plus că nu prea poate fi înlocuit la ora asta. Pare el așa… dezlânat, dar vede bine jocul”, a precizat Becali, în cadrul unei discuții cu reporterii.

Șut este în lotul lui FCSB din august 2020. A adunat un total de 95 de meciuri pentru FCSB, în care a înscris 8 goluri și a pasat decisiv de 3 ori. Becali are ofertă şi pentru Maolcom Edjouma, dar vrea mai mult de un milion de euro, cât i s-a oferit. „Cu Edjouma nu e problemă, acolo nu sunt bani mulți, deci nu are rost să discutăm. Dar nici nu putem să-l dăm cum vor ei (n.r. – cei de la Bari), pe degeaba”, a mai spus Gigi Becali, patronul celor de la FCSB.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed