Gigi Becali, ameninţat! Un rival din Superliga a spus clar: ‘CFR-ul nu moare! Acum mergem să batem FCSB’

Gigi Becali, ameninţat! Un rival din Superliga a spus clar. Totul a devenit public înaintea meciului direct care va avea loc pe Ghencea. Disputa FCSB-CFR Cluj va fi duminică seara, de la ora 21.30.

CFR Cluj a pierdut în fața celor de la Adana Demirspor, cu un scor de 1-2, 2-3 la general. Acest lucru a dus la eliminarea echipei din Conference League.

Gigi Becali, ameninţat

Pe aeroport, la revenirea în țară, Neluțu Varga a asigurat că eşecul european nu va afecta clubul. Acesta a mai precizat că formația sa a avut parte de o tragere cu ghinion și că în ciuda eliminării, echipa arată cel mai bine de când acesta este patron. Mai mult, i-a dat un mesaj clar şi lui Gigi Becali.

„N-am înțeles ce s-a întâmplat la acea centrare din care ei au marcat. Am avut meciul în mână! Sincer, am o bucurie și aceea că simt că am acum o echipă bună și-n campionat o să fim bine. Sunt mulți care vorbesc și habar n-au fotbal!

Noi ar trebui să ne concentrăm doar pe ceea ce joaca echipa. Stați liniștiți că nu murim din acest rezultat! CFR-ul merge înainte! Mai dădeam prime și bonusuri dacă nu mergea? Mai erau primele și salariile care se dau la noi?

Domnul Mandorlini mi-a făcut impresie bună. E foarte serios și pragmatic! Nici n-am avut noroc la trageri, a fost ghinion. Dacă aveam puțin noroc, treceam de ei fără probleme la cum a jucat echipa azi. La anul ne focusăm pe cupe, acum vom face treabă în campionat. Nici nu mă gândesc la altceva.

Eu sper să-i batem pe cei de la FCSB duminică. O să vedeți! Nu știu dacă vine și domnul Dîncu la meci. Eu n-am să fiu la acest joc, dar sper să am parte de o surpriză plăcută”, a precizat Neluțu Varga, patrpnul de la CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed