Avertisment dur pentru cei de la FCSB! Urmează o dublă cruntă. Dezvăluiri incredibile despre viitoarea adversară din Conference League

Avertisment dur pentru cei de la FCSB! Urmează o dublă cruntă. Dezvăluiri incredibile despre viitoarea adversară din Conference League. Vicecampioana a avut ghinion la tragerea la sorţi.

FCSB a câștigat și returul cu CSKA 1948, scor 3-2, și s-a calificat în turul 3 al preliminariilor Conference League.

Urmează o dublă cruntă

FCSB se va duela cu Nordsjaelland, iar pentru danezi meciul cu roș-albaștrii va fi primul din această campanie europeană.

Nordsjaelland e lider în Danemarca, cu 6 puncte în două etape. Sezonul trecut de campionat a terminat pe locul 2 cu 55 de puncte, doar 4 sub campioana FC Copenhaga.

În sezonul trecut, echipa roș-albastră a avut o dublă de coșmar cu Silkeborg, o formație tot din Danemarca.  Atunci, FCSB a suferit două înfrângeri extrem de grele, în grupe, un dublu de 0-5, în grupele Conference League.

Nordsjaelland, adversara FCSB

Nordsjaelland, adversara FCSB din turul 3 al preliminariilor Conference League, este antrenată de norvegianul Johannes Thorup (34 de ani).

Echipa daneză are un lot cu o cotă de piață de 32,75 de milioane de euro, iar cel mai valoros fotbalist e un african, Ernest Nuamah.

Acesta este evaluat la nu mai puțin de 6 milioane de euro. Cotă pe care niciun jucător din actuala Liga 1 nu o poate atinge. În palmaresul danezilor se află doar un titlu de campioană, din 2012.

Ernest Nuamah nu e singurul african pe care Nordsjaelland l-a adus de la respectiva academie africană. La fel stau lucrurile și cu Adamo Nagalo, un stoper de 20 de ani, și cu Mohamed Diomande, un mijlocaș central de 21 de ani. Cei doi valorează împreună 7,5 milioane de euro. Primul e din Burkina Faso, al doilea din Coasta de Fildeș și amândoi sunt titulari indiscutabili.

Pe lângă acești africani extrem de tineri și de mare valoare, Nordsjaelland propune și jucători autohtoni de top. A reușit în această vară o mare lovitură. L-a achiziționat pe Marcus Ingvartsen, 27 de ani, de la Mainz, din Bundesliga, pentru care a achitat nu mai puțin de 3 milioane de euro.

În precedenții 6 ani, Ingvartsen, un clasic număr 9, a evoluat în Belgia și în Germania, la echipe bune precum Genk, Union Berlin, Mainz. El are inclusiv o selecție în naționala Danemarcei, o reprezentativă de nivel foarte înalt, meci bifat în urmă cu 2 ani, conform gsp.ro.

Nordsjaelland a fost înființată în anul 2003, ca rezultat al fuziunii dintre cele două echipe ale orașului Farum, Farum IK și Stavnsholt BK.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed