Gigi Becali a minţit! Anunţ incredibil al celor de la Jandarmerie. Scandal uriaş înaintea meciului FCSB-CFR Cluj

Gigi Becali a minţit! Anunţ incredibil al celor de la Jandarmerie. Scandal uriaş înaintea meciului FCSB-CFR Cluj. Latifundiarul din Pipera este implicat într-un nou război.

Meciul dintre FCSB – CFR Cluj, din etapa a patra a Superligii, se va disputa pe 6 august pe Stadionul Steaua.

Gigi Becali, a mințit

Gigi Becali (65 de ani), a susținut, că a avut o discuție cu Jandarmeria pentru a nu apărea conflicte între suporterii celor de la FCSB și cei ai echipei Armatei.

Jandarmeria Română a transmis că nu a existat, de fapt, niciun dialog cu Gigi Becali.

”În legătură cu afirmațiile domnului George Becali, prin care pretinde faptul că a discutat cu ‘șeful Jandarmeriei’.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări.
Dezmințim aceste informații și menționăm faptul că nu a avut loc vreo discuție recentă între directorul general al Jandarmeriei Capitalei și domnul George Becali.

Mai concret, infirmăm orice interacțiune între conducerea Jandarmeriei Capitalei și patronul clubului de fotbal menționat în contextul meciului dintre FCSB și CFR Cluj ce urmează a fi disputat duminică, 06 august 2023.

Cu aceasta ocazie, asigurăm opinia publică de faptul că Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituții abilitate, va institui dispozitive suficiente pentru desfășurarea acestei partide de fotbal în condiții de maximă siguranță”, au susținut reprezentanții Jandarmeriei, pentru Fanatik.

Gigi Becali, contrazis de două ori

Latifundiarul din Pipera a declarat că a vorbit cu Cătălin Stegăroiu, directorul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București. A spus că totul va fi sub control și că va răspunde în cazul unor eventuale daune, pentru meciul cu Dinamo de pe Stadionul Arcul de Triumf.

”Acum a venit șeful Jandarmeriei și mi-a spus că răspunde el de distrugeri, integritate, bătăi. ‘Lasă-i pe mâna mea și să vezi dacă există vreun incident’. Că n-au timp să facă nimic, arestați, dosare, pușcărie direct!”, a declarat la acea vreme Gigi Becali.

La scurt timp, Jandarmeria a oferit un alt punct de vedere vizavi de discuțiile avute cu Gigi Becali. ”În legătură cu afirmațiile lansate în spațiul public de către patronul clubului de fotbal FCSB referitoate la discuția cu directorul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, facem următoarele precizări.

Confirmăm faptul că a existat o discuție între persoanele în cauză, dar dezmințim categoric afirmațiile conform cărora ‘Șeful Jandarmeriei București a făcut anumite asigurări patronului FCSB’.

În niciun moment directorul general nu a oferit garanții cu privire la aspectele menționate de domnul Becali.

Ceea ce a apărut în presă ca fiind o transcriere a convorbirii telefonice nu este o formă autentică a scurtei discuții purtate. În cadrul discuției, conducătorul unității noastre l-a informat pe patronul clubului în cauză, responsabil cu organizarea partidei de fotbal, de faptul că Jandarmeria va avea un dispozitiv activat de securitate, menit să combată eventuale incidente.

De asemenea, șeful Jandarmeriei Capitalei i-a solicitat persoanei în cauză îndeplinirea întocmai a obligațiilor prevăzute în articolul 4/2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive și Jandarmeria va acționa în conformitate”, au scris reprezentanții din cadrul Jandarmeriei.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed