Gigi Becali s-a dezlănțuit! Ce le-a transmis fanilor echipei Armatei. A spus totul în direct

Gigi Becali s-a dezlănțuit! S-a aflat ce le-a transmis fanilor echipei Armatei. A spus totul în direct.

Peluza echipei Armatei a transmis un mesaj în semn de protest pentru revenirea roș-albaștrilor în Ghencea! Gigi Becali a reacționat după aceste amenințări.

Gigi Becali s a dezlănțuit!

FCSB va disputa partida cu CFR Cluj din a patra etapă a Superligii, pe arena din Ghencea. Suporterii echipei armatei s-au mobilizat și au afișat amenințări.

În fața arenei din Ghencea, peluza care susţine echipa de drept public fără drept de promovare a afișat un banner incredibil. ”Continuăm lupta împotriva celor afiliați la turmă / Cine calcă duminică în Ghencea își asumă”, au spus ultraşii.

Gigi Becali a reacționat imediat. ”Ce-a făcut Jandarmeria? I-a pozat, i-a identificat. Pentru ce să mai facă un conflict în plus? Pe mine nu mă interesează astea, mă interesează ce depinde de mine, să fac un contract, să plătesc.

Cum să nu plătesc, dacă am plătit? Eu am dat deja bilet la ordin, asigurare de un milion de euro. Banii sunt la ei în cont, bilet la ordin avalizat de 750.000 și poliță de 250.000 de euro.

Mie șeful Jandarmeriei mi-a spus ‘Sunteți om liber, dacă vreți să veniți la meci eu vă asigur că nu veți avea niciun fel de problemă și noi vom respecta liniștea și ordinea’”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Partida dintre FCSB și CFR Cluj se va disputa duminică, de la 21:30, iar patronul roș-albaștrilor nu va fi prezent în premieră la revenirea pe Ghencea. ”Eu nu mă duc la meci. Pentru ce să mă duc? Să incit? Eu vreau liniște, îmi văd de treaba mea”, a anunțat Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

  1. Si-a făcut damblaua asa ca îl doare la basca. Oricum nu va mai baga echipa sa joace în Ghencea. Sa se termine arena națională și se muta ca au tot ce le trebuie inclusiv acces multiplu către stadion nu un tramvai și o linie de autobuz. Bravo jiji. I-ai rupt gura lui talpan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Tricolorul lui Mircea Lucescu, ameninţat! Cuvinte dure la adresa românului. Antrenorul l-a făcut praf

Denis Drăguș a fost avertizat de către antrenorul celor...

Mihai Stoica se teme de Petrolul! Avertisment pentru propria echipă. Ce este obligată să facă FCSB

Mihai Stoica avertizează jucătorii înaintea confruntării dintre FCSB și...

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed