Darius Olaru face anunţul momentului! Mesaj fabulos pentru fanii celor de la FCSB. Ce spune despre revenirea în Ghencea

Darius Olaru face anunţul momentului! Jucătorul a venit cu un mesaj fabulos pentru fanii celor de la FCSB cu privire la revenirea în Ghencea.

FCSB va juca returul cu bulgarii de la CSKA Sofia joi, de la ora 21:30, pe stadionul Arcul de Triumf.

Roș-albaștrii se bucură de statutul de favoriți în manșa secundă, dat fiind că formația lui Elias Charalambous a câștigat turul disputat în deplasare, scor 1-0, grație lui Florinel Coman, care a marcat golul pentru FCSB.

Darius Olaru face anunţul momentului

În timpul conferinței de presă de dinainte de retur, Darius Olaru a spus că partida în cauză va fi una dificilă, însă jucătorul este convins că echipa sa va fi câștigătoare.

Mai mult, căpitanul formației bucureștene a vorbit și despre meciul FCSB-CFR Cluj, care se va disputa în Ghencea, duminică, 6 august, de la 21:30.

„Ne așteaptă un meci greu, cred că suntem pregătiți și așteptăm calificarea. Trebuie să facem un joc solid. Cred că dacă erau mulți oameni în spatele nostru era mult mai ușor. Cred că dacă vom avea un joc bun vom reuși să ne calificăm.

Nu cred că doar eu și Coman, toată echipa am avut un început bine de sezon. Noi am ieșit mai mult în evidentă, dar cu ajutorul echipei. A fost primul meci de Europa, am intrat puțin temători. Totul va fi diferit mâine. Avem partida de mâine, apoi o să-i analizăm pe ei (n.r. Nordsjaelland, adversara celor de la FCSB dacă aceștia se califică în turul 3 preliminar al Conference League).

(n.r. despre revenirea în Ghencea) Știm asta. Ne bucurăm că jucăm în Ghencea. O să avem susținerea suporterilor noștri, dar deocamdată avem meciul de mâine. Nu am apucat să joc acolo nici la națională. Va fi ceva nou. Aștept să joc acolo”, a spus Darius Olaru, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu bulgarii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed