Îi dă afară pe toți! Decizie radicală a lui Gică Hagi. S-a aflat chiar înaintea meciului

Îi dă afară pe toți! Decizie radicală a lui Gică Hagi. Managerul constănțenilor a făcut lista cu jucătorii care nu vor mai continua la Farul.

Campioana României nu a început prea bine sezonul. În Europa a fost eliminată din liga Campionilor, iar în Superliga a pierdut cu nou promovata, Poli Iași.

Decizie radicală a lui Gică Hagi

Gică Hagi a fost extrem de supărat după ce echipa sa a pierdut în preliminariile Ligii Campionilor. Nici rezultatele din Superliga nu l-au mulțumit. 

După ce constănțenii au câștigat titlul, 8 jucători liberi de contract au ajuns la echipă. Doar pentru Marco Borgnino, s-au plătit 100.000 de euro.

Potrivit Playsport, Hagi ar vrea să renunțe la mai mulți fotbaliști după meciul cu Urartu. Printre aceștia ar fi Fabio Vianna, Zorhan Bassong, Diogo Queiros și Amine Benchaib.

”Evaluarea vom vedea când se încheie, dar suntem foarte mulți în vestiar, asta le-am zis, că suntem foarte mulți în vestiar.

Când lucrurile au fost în halul în care au fost, ce să mai zici? Vom reflecta și vom lua decizii care trebuie să fie bune pentru club”, a anunțat Gică Hagi, după meciul pierdut cu Poli Iași, 1-3.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed