Florin Talpan șochează pe toată lumea! Ce a putut să spună după revenirea celor de la FCSB în Ghencea. Surpriză totală

Florin Talpan șochează pe toată lumea! Surpriza facută după revenirea celor de la FCSB în Ghencea.

Gigi Becali este obligat contractual să nu mai critice și să nu mai susțină că FCSB este Steaua.

Florin Talpan șochează pe toată lumea

Florin Talpan, este persoana care s-a opus din răsputeri ca FCSB să revină pe stadionul Steaua.

Talpan a fost întrebat ce părere are despre faptul că FCSB-CFR Cluj se va disputa pe Stadionul Steaua, dar a evitat să răspundă. Acesta a transmis că Răzvan Bichir, comandantul CSA Steaua, cel care a semnat contractul de închiriere, este cel mai în măsură să vorbească despre acest lucru.

„Nu vreau să comentez, sunt la instanță. Întrebați-l pe domnul comandant Bichir”, a transmis Florin Talpan, potrivit iamsport.ro.

FCSB nu e Steaua

Dacă vrea ca elevii lui Elias Charalambous să joace în continuare pe stadionul din Ghencea, patronul celor de la FCSB este obligat să nu mai critice și să nu mai susțină că FCSB este Steaua.

Gigi Becali nu are de gând să vină la meci, pentru a evita posibilele acte de violență din partea suporterilor.

”Domnule, fiecare om are hiba lui, ei au hiba asta ca microbiști, nu trebuie să le-o zgândări. Nu vreau să comentez despre ei, nu mă interesează. Am pus și în contract că nu trebuie să comentez la adresa lor. Că noi suntem, că dregem, să criticăm, să denigrăm CSA, să nu vorbim urât, să nu zicem că noi suntem Steaua, să nu incităm.

Eu cred că stadionul va fi plin, sunt și eu curios, nu mă duc acum ca să nu incit, e foarte frumos stadionul, sunt și eu curios. Eu cred că va fi plin stadionul, 30.000. Acolo FCSB-iștii, acolo sunt FCSB-iștii”, a declarat Gigi Becali.

Demisia, domnule Bichir!

Suporterii CSA Steaua sunt revoltați de decizia luată de oficialii clubului. Aceștia nu cred că Becali va onora contractul semnat.

”Niciunul dintre suporterii steliști nu crede că Becali se va ține de cuvânt și că va onora contractul semnat. Cel mai probabil, Steaua va trebui să meargă din nou în fața unui judecător, ca să poată obține chiria de la clubul din Berceni. Așa s-a întâmplat de mult prea multe ori până acum.

Din păcate, de fiecare dată, cei numiți la conducerea clubului nostru au făcut ce li s-a spus, în loc să facă ce trebuie. Așa pare să facă și Bichir în acest moment. Dar așteptăm cu nerăbdare să aflăm dacă FC Fcsb a plătit sau nu. Dacă nu va plăti, atunci interimarul Bichir este obligat să își dea demisia.

Doar acum câteva luni, o parte din suporterii l-au jignit, pe motiv că nu a fost de acord ca AS47 să primească gratuit marca Steaua. Aceiași suporteri și-au schimbat rapid poziția, când s-a dovedit că Talpan e chiar singurul din club care luptă pentru Steaua.

Dar nu a fost destul și a fost și prea târziu. Duși de nas de Bichir, care le-a promis o asociere care nu e deloc bună pentru Steaua și care, se pare, nu va avea oricum loc în acest sezon, aceștia au dormit. Au crezut că au un aliat în Bichir. De fapt, a fost invers.

Talpan (rebelul, ”nebunul”) rămâne singurul care luptă pentru Steaua. În timp ce Bichir pare să facă ce i se spune. Dar nu face ce îi spun suporterii cărora le promite marea cu sarea, ci ce îi spun alții.

Demisia, domnule Bichir! Locul dumneavoastră nu este la Steaua”, au transmis suporterii CSA Steaua de la Steaua Liberă.

FCSB v-a disputa meciul de pe 8 august cu CFR Cluj pe Stadionul Steaua, de la ora 21:30.

Distribuie articol:

COMENTARII

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed