Gigi Becali șochează pe toată lumea! Anunț incredibil înaintea meciului din Conference League: ‘Mă duc la oi’

Gigi Becali decizie incredibilă înainte de meciul cu CSKA 1948 Sofia din Conference League. Șeful de la FCSB spune, din nou, că va ieși din fotbal în cazul în care echipa sa nu se va califica în turul următor.

FCSB – CSKA 1948 se joacă joi, 3 august, de la ora 21.30. În tur, echipa condusă de Elias Charalambous s-a impus, scor 1-0.

Gigi Becali își amenință jucătorii

Gigi Becali își dorește ca echipa sa să ajungă măcar în grupele Conference League. Omul de afaceri a anunțat ce va face dacă FCSB este eliminată de bulgarii de la CSKA 1948 Sofia în turul doi al competiției.

Becali susține că dacă lucrurile nu se vor întâmpla cum își dorește va ieși din fotbal.

„Dacă am emoții când i-am bătut acolo și i-am văzut cum sunt, atunci mă las de fotbal și-mi văd de treaba mea și mă apuc de oi. Dacă mă scot bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi. Păi, dacă ne bat bulgarii mă apuc de oi! Veniți și mă filmați pe câmp cum pasc oile. Băgați pe Tik Tok acum: dacă ne bat bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi. Vom evolua cu cea mai bună echipă”, a precizat Gigi Becali, la Fanatik.

„Am terminat! Ies din fotbal, nu mă mai interesează”

Nu este pentru prima dată când latifundiarul din Pipera face asemenea afirmații. Sezonul trecut, după meciul cu Rapid, Becali anunța că vinde echipa și iese din fotbal. Apoi, după aproape o săptămână s-a răzgândit.

„Am hotărât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, ca eu… gata! Am terminat! Ies din fotbal, nu mă mai interesează. De ce vreau să termin? Am 65 de ani, când eram tânăr, mai puteam.

Să nu dorm la 2-3 noaptea și să fac tensiunea 16 din cauza lui Feșnic? Ce a facut omul ăsta a pus capac! Ar trebuie să îl cheme Întuneric, nu Feșnic! Din cauza lui ies, așa ceva nu se poate!

Am făcut o socoteală: 10 milioane înainte, 10 milioane acum, plus vreo 3 milioane majorare de capital. Pot să scot banii, dacă fac micșorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane de euro. Dacă dă cineva 25 de milioane de euro, mâine dau echipa!

Astăzi am semnat ieșirea mea din toate funcțiile de la club. Așa nu se mai poate!

Asta e tiranie, tirania nu o suport! N-am ce căuta. M-au biruit! Nu pot să o scot la capăt cu ei! Nedreptatea si minciuna n-am cum sa le contracarez. Sunt bine organizați, în sistem, sunt prea puternici. Au multe structuri în spate!”, tuna t Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed