Avertisment teribil pentru Gigi Becali! Pericol uriaş la derby-ul FCSB-CFR Cluj. Ce s-ar putea întâmpla în Ghencea

Avertisment teribil pentru Gigi Becali! Pericol uriaş la derby-ul FCSB-CFR Cluj de pe Ghencea.

Dinu Gheorghe, dă de înțeles că FCSB poate juca fără spectatori în următorul meci din SuperLigă.

Avertisment pentru Gigi Becali

Dinu Gheorghe, fostul conducător al Rapidului, spune că cei de la FCSB trebuie să-și ia toate măsurile pentru a nu avea parte de incidente la partida cu CFR Cluj.

„Să sperăm că nu se va întâmpla nimic care să ducă la o nenorocire… cu jucătorii, ceva… fii convins că vor arunca și să ne pomenim că vor juca trei etape fără spectatori acasă, dacă nu vor tria, nu vor avea grijă cine are acces în stadion. În zonele însă care nu sunt controlate de oamenii de ordine, se poate întâmpla orice”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport.

Nu se strigă ‘Noi suntem Steaua’

Gigi Becali este de părere că ultrașii CSA Steaua nu pot fi opriți. Acesta spune că se va tine de cuvânt și își va respecta obligația de a nu rostii ‘noi suntem Steaua’.

„Da, s-a semnat. Da, duminică se va juca pe Ghencea. Nu are rost acum să… Bine că s-a rezolvat. Dacă se rezolvă, totul este bine. Ce a fost, a fost. Nu mai are rost să comentăm ce a fost. Avem obligație, noi, staff-ul, jucătorii și antrenorii să nu spunem că suntem noi Steaua. Atât. Și nu o s-o facem. Nu avem cum să-i oprim pe cei din galerie, ăia nu ai cum să îi oprești, îți dai seama”, a spus Gigi Becali.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed