Anunţ şocant al fanilor echipei Armatei! Au trecut la ameninţări după ce FCSB a fost reprimită în Ghencea. Ce au putut face de faţă cu jandarmii

Anunţ şocant al fanilor echipei Armatei! Au trecut la ameninţări după ce FCSB a fost reprimită în Ghencea.

Totul s-a întâmplat chiar sub ochii jandarmilor care erau la stadion. FCSB – CFR Cluj se joacă duminică, de la 21:30.

Anunţ şocant al fanilor echipei Armatei

Ultrașii de la CSA Steaua au început scandalul după ce FCSB a primit acordul de a juca în Ghencea meciul cu CFR Cluj.

Marți, au fost puse în vânzare, la meci fiind așteptați 30.000 de spectatori. În doar o oră s-au vândut peste 6.000 de tichete. După 7 ore, numărul biletelor vândute ajunsese la 20.000.

După lăsarea serii, ultrașii de la CSA Steaua au mers la arenă și au pus un banner uriaș pe care era scris: „Continuăm lupta împotriva celor afiliați la turmă / Cine calcă duminică în Ghencea își asumă”.

Imaginea a fost postată pe pagina de Facebook, „Suntem Celebri”. Scena s-a desfășurat chiar sub ochii jandarmilor prezenți la arenă. Nu este primul gest de acest fel. Înaintea meciului cu Dinamo, în timpul negocierilor pentru închirierea stadionului, în București au apărut mai multe bannere cu mesaje împotriva lui Gigi Becali.

Gigi Becali, mesaj pentru Peluza Sud

Patronul FCSB a avut un mesaj pentru fanii militarilor. 

„Acum îi rog pe suporterii de la Peluza Sud ceva. Și-au ales ce și-au ales, dar să ne vedem de viața noastră fiecare. Noi n-o să jucăm tot timpul în Ghencea. Când va fi Arena Națională disponibilă, vom juca pe Arenă. Să stea liniștiți, să nu mai facem pușcărie, arestări”.

FCSB revine în Ghencea după o pauză de 8 ani. Ultima dată, echipa patronată de Becali a jucat aici pe 22 martie 2015, cu Viitorul, scor 4-1. La finalul acelui sezon, FCSB a câștigat titlul.

FCSB – CFR Cluj se joacă duminică, de la 21:30

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed