Marius Şumudică nu s-a mai abţinut! Mesaj incredibil pentru Gigi Becali. Ce trebuie să se întâmple cu Florinel Coman

Marius Șumudică a avut un mesaj pentru Gigi Becali. Antrenorul a spus ce ar trebui să se întâmple cu Florinel Coman.

Marius Șumudică nu înțelege de ce nimeni nu plătește clauza de 5 milioane de euro pe care o are perla lui Gigi Becali.

Marius Șumudică revoltat clauza pe clauza de transfer

Șumudică recunoaște că nu înțelege de ce nimeni nu face oferte pentru Florinel Coman, în ciuda faptului că are o clauză de reziliere de 5 milioane de euro.

„Știți ce e curios pentru mine? Îl ridicăm în slăvi pe Coman și e adevărat, pentru mine e unul dintre cei mai buni. Play-off-ul trecut a fost senzațional, a jucat la națională, marchează meci de meci.

Clauza e una modică din punctul meu de vedere, iar el nu reușește să plece. De ce? Pentru mine e o întrebare. Cred că e o sumă care trebuie plătită în momentul de față. Are vârstă, marchează, joacă la națională.

Ce înseamnă 5 milioane? Cu ochii închiși îl luam dacă avea potențial și oportunitatea! Dădeam și mai mult. Am văzut jucători veniți pe sume mai mari în Arabia și erau jumătate din Florinel”, a spus Marius Șumudică la „Fotbal Club” de la Orange Sport.

Florinel Coman are un salariu lunar de 30.000 de euro la FCSB. El a negociat cu Gigi Becali un nou contract în care clauza de reziliere a fost stabilită la 5 milioane de euro.

„Câteodată mi-e teamă că vine cineva să-l cumpere. Pe cuvânt. Câteodată mă rog să nu-l vadă lumea pe Coman. El, acum, este exact ca Neymar. Exact ce face Neymar face și el. Cât a costat Neymar? 220. Coman nu mai are 20 de ani, are 25, tai suma pe jumătate, costă 110. Momentan nu avem oferte, slavă Domnului că nu sunt”, declara Gigi Becali, în urmă cu câteva zile.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed