Mircea Lucescu se întoarce în România! Anunţ de ultimă oră al antrenorului. Totul este oficial

Mircea Lucescu se întoarce în România! Anunţ de ultimă oră al antrenorului. Totul este oficial. Chiar tehnicianul român a fost cel care a făcut totul public.

Mircea Lucescu se întoarce să joace „acasă”! Dinamo Kiev va juca în Giulești în cupele europene. Tehnicianul român a fost cel care a făcut demersurile.

Mircea Lucescu se întoarce în România!

Dinamo Kiev va juca meciurile de pe teren propriu pe arena Rapidului. Dinamoviștii au fost nevoiți în trecut să facă deplasarea până în Polonia, pentru a putea disputa partidele ce erau menite să fie jucate „acasă”.

Mircea Lucescu revine în Giulești cu titlul de antrenor al Dinamo Kiev, prin urmare, legendarul în vârstă de 78 de ani a oficializat prezența sa în Giulești pentru UEFA Conference League.

Dinamo Kiev a primit undă verde pe stadionul din Giulești, iar Lucescu a fost mai mult decât încântat de aflarea veștii.

„Da, e oficial. A fost iniţiativa mea să jucăm pe Giuleşti pentru că anul trecut a fost foarte greu cu Polonia, distanţele foarte mari.

În al doilea rând, mizez pe suporterii lui Rapid care sunt iubitori de fotbal şi pesemne nu vor scăpa ocazia să fie prezenţi şi la meciul nostru. La Cracovia nu am avut deloc suporteri. Noi jucăm de foarte mult timp fără suporteri… deloc”, a declarat Mircea Lucescu, conform as.ro.

Dinamo Kiev se va duela în turul al treilea preliminar al UEFA Conference League, cu învingătoarea dintre Ararat-Armenia – Aris, formații ce au remizat în partida tur, scor 1-1.

Prima manșă din turul trei se va disputa pe data de 10 august. „Ar trebui să încercăm să mai jucăm şi cu suporteri. Sunt şi mai mulţi ucraineni în Bucureşti. Stadionul crează o atmosferă extrem de plăcută şi de favorabilă fotbalului. Mă întorc şi eu acasă.

O să jucaţi şi în grupe pe Giuleşti, dacă vă calificaţi?) Bineînţeles. Dacă ajungem, vom juca la Bucureşti. Şi distanţa este mai scurtă pentru că plecăm de la Bucureşti la Chişinău, iar de la Chişinău cu autobuzul spre Odessa, 4 ore, sau spre Kiev 9 ore”, a mai spus Mircea Lucescu, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed