Anunţul care îl va enerva pe Gigi Becali! S-a aflat după revenirea celor de la FCSB în Ghencea. Ce a spus o fostă glorie a Stelei

Anunţul care îl va enerva pe Gigi Becali! S-a aflat după revenirea celor de la FCSB în Ghencea. Ce a spus o fostă glorie a Stelei este absolut incredibil.

S-a stabilit că partida dintre FCSB și CFR Cluj se va disputa pe arena din Ghencea. Gigi Becali a obținut aprobarea de la conducerea echipei Armatei.

Anunţul care îl va enerva pe Gigi Becali!

Roș-albaștrii au câștigat războiul cu conducerea echipei armatei și au obținut, în cele din urmă, undă verde pentru accesul pe stadionul Steaua.

Ștefan Iovan, antrenor la grupele de juniori de la echipa Armatei, a comentat intenția lui Gigi Becali de a reveni în Ghencea. Fostul fundaș nu se consideră amenințat de prezența roș-albaștrilor în Ghencea, în vederea disputării unei singure partide.

„ Nu e nicio înfrângere, pentru că joacă un meci. Înfrângere e dacă ar deveni prin absurd Steaua. Atât timp cât joacă un meci nu e niciun fel de problemă”, a spus Ștefan Iovan pentru sport.ro.

După anunțul FCSB-ului cum că partida cu ardelenii se va desfășura pe Ghencea, suporterii nu au stat prea mult pe gânduri și au năvălit la casele de bilete online. Mihai Stoica, managerul de la FCSB, a anunțat că s-au vândut 6000 de bilete în decurs de o oră. Apoi, s-a aflat că s-au vândut 20.000 în 7 ore.

Florinel Coman a vorbit despre partida cu ardelenii și despre revenirea lui Vlad Chiricheș la formația roș-albastră, după 10 ani la Tottenham.

„Am avut emoții și zilele acestea, dar am zis să stăm liniștiți. S-a semnat. Suporterii abia așteaptă să vină să ne susțină în ”Templul” fotbalul românesc. Pentru noi va fi altceva, pentru jucătorii noi de aici. Mă bucur pentru Chiri, odată cu revenirea lui am reușit să mergem în Ghencea.

Nu trebuie să spunem că este meciul câștigat. E clar, jucăm pe Ghencea, toate bune și frumoase, dar jucăm cu CFR-ul.

Meciurile cu CFR au fost mereu grele. Trebuie să ne montăm să jucăm bine. Eu cred că stadionul va fi arhiplin. Așa am făcut anul trecut când am jucat în Conference League, am avut 40.000 de oameni. Pentru suporteri este altceva”, a spus Florinel Coman, potrivit DigiSport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed