Gigi Becali l-a şocat pe Florinel Coman! Cine va fi noul antrenor de la FCSB. Toată lumea a rămas mască

Gigi Becali l-a şocat pe Florinel Coman! S-a aflat cine va fi noul antrenor de la FCSB. Toată lumea a rămas mască atunci când a auzit ce pune la cale latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali este decis să facă schimbări la echipă, în viitor! Florin Coman a vorbit despre alternativa în care FCSB să aibă un nou pretendent la banca tehnică.

Gigi Becali l-a şocat pe Florinel Coman!

Gigi Becali a șocat cu declarația sa prin care a făcut public anunțul că Florin Tănase este așteptat să pregătească formația roș-albastră.

Florin Tănase, jucător român în vârstă de 25 de ani, tocmai și-a reziliat contractul cu Al Jazira și se zvonește că a avut discuții cu Gigi Becali despre o potențială colaborare. Tănase este așteptat la FCSB pe postul de antrenor-jucător, imediat ce își va termina socotelile în străinătate.

Florinel Coman și-a spus părerea despre posibila colaborare din viitor dintre FCSB și Florin Tănase.

„Nu vreau să comentez. (n.r. dacă îl vede antrenor pe Florin Tănase). Da, normal. Își dorește. Cred că asta va urma după ce se va lăsa de fotbal. Este un tip ambițios și ce-și va propune cred că va realiza”, a spus Florinel Coman, pentru digisport.ro.

Gigi Becali a afirmat faptul că a avut o întâlnire de curând cu Florin Tănase.

„Vine pe la mine. Are ofertă prea mare, altfel, așa avea de gând, să vină. Mi-a zis să-i dau un sfat și eu l-am îndrumat să plece. Încă doi ani, apoi jucător și antrenor secund (n.r.- la FCSB). Dacă omul are calitate, e primit oricând. Și Chiricheș la fel. A venit omul cuminte…”, a spus Gigi Becali.

Transfermarkt l-a cotat pe internaționalul român cu suma de 3, 5 milioane de euro.

Al Jazira l-a transferat pe român de la FCSB în schimbul sumei de 3 milioane de euro, iar mijlocașul ofensiv a fost prezent în teren cu formația arabă în 24 de partide, a marcat de 6 ori și a oferit trei pase decisive în decursul anului competițional 2022/23.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed