Marius Șumudică nu s-a mai abținut! A spus totul în direct. Jucătorul care l-a uimit din prima

Marius Șumudică nu s-a mai abținut! A spus totul în direct. Jucătorul care l-a uimit din prima.

Antrenorul a fost plăcut surprins de unul dintre cei mai noi jucători din SuperLiga.

Jucătorul care l-a uimit din prima

Marius Șumudică a observat și comentat jocul lui Panagiotis Tachtsidis (32 de ani), jucător adus în această perioadă de mercato de către cei de la CFR Cluj.

”Bun jucător, a fost prin Arabia. A jucat mulți ani în Italia, e un jucător care vede foarte bine jocul de pasă finală, un pic lentuț, dar fotbalist care așează jocul, e jucător cu calitate și e peste campionatul nostru din punct de vedere al străinilor care vin.

Cred că dacă rămâne aici va fi unul dintre cei mai buni străini care au activat aici”, a spus Marius Șumudică, la Digisport.

În meciul CFR Cluj – CSU Craiova, scor 1-1, din etapa a treia a SuperLigii, Panagiotis Tachtsidis a reușit pasa decisivă la golul înscris de Yeboah.

”Nu este rezultatul pe care ni l-am dorit, ne doream victoria. Era un meci acasă, trebuia să-l câștigăm, o să încercăm meciul următor.

Sunt fericit pentru pasa de gol, dar am venit aici să câștig titlul. M-au convins cei din conducere pentru proiect. Vreau să facem lucruri bune în Europa și să câștigăm campionatul.

Nu e un pas înapoi. Sunt echipe bune în România. E intensitate mare în joc. CFR e un club marem. Trebuie să ne concentrăm acum la meciul din Conference League”, a spus Tachtsidis, la finalul meciului cu Universitatea Craiova.

Panagiotis Tachtsidis a mai evoluat la AEK Atena, Genoa, Cesena, Grosseto, Verona, AS Roma, Catania, Torino, Cagliari, Olympiacos, Nottingham Forest, Lecce, Al-Fayha și Khor Fakkan, pană la semnarea cu CFR Cluj.

Potrivit Transfermarkt, 800.000 de euro este cota de piață a lui Panagiotis Tachtsidis.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed