De ce s-a întors Laurenţiu Reghecampf la CSU Craiova. Dezvăluiri incredibile ale lui Sorin Cârţu. Nimeni nu se aştepta la asta

S-a aflat de ce s-a întors Laurenţiu Reghecampf la CSU Craiova. Au apărut dezvăluiri incredibile ale lui Sorin Cârţu. Nimeni nu se aştepta la asta.

Sorin Cârțu a vorbit despre plecarea lui Eugen Neagoe de la CSU Craiova, dar și despre prima experiență a lui Laurențiu Reghecampf la formația din Bănie (2021-2022).

De ce s-a întors Laurenţiu Reghecampf la CSU Craiova

Astfel, fostul președinte al oltenilor consideră că, la acea vreme, lui Reghecampf „i s-a făcut o nedreptate”, în vreme ce, în privința lui Neagoe, Cârțu a spus că decizia lui Mihai Rotaru de a-l demite a fost una „pripită”.

„Mi s-a părut pripit să iei o asemenea decizie. A fost o partidă cu foarte multe ocazii, trei bare, penalty clar neacordat pentru Craiova. Putea să aducă victoria și atunci nu mai ai motiv să-l înlături (n.r. pe Eugen Neagoe). Sunt și destinele unor oameni în joc. Dar a fost decizia lui Mihai Rotaru de a schimba. Asta e, n-ai ce să faci.

Nu m-am așteptat să-l schimbe nici pe Reghe. I s-a făcut o nedreptate! Echipa a jucat bine, spectaculos. Puteam să ieșim campioni! A fost în cupele europene și a fost schimbat până să înceapă meciurile de acolo. Ceilalți au putut să joace acolo, dar au plătit apoi pentru nereușite”, a afirmat Sorin Cârțu, conform ProSport.

Gigi Becali, finanțatorul de la FCSB, a spus că Laurențiu Reghecampf este un tehnician „valoros”, astfel că mutarea făcută de patronul de la CSU Craiova ar fi una favorabilă echipei din Bănie.

„(n.r. dacă Universitatea Craiova are mai multe șanse la titlu după ce Laurențiu Reghecampf i-a luat locul lui Eugen Neagoe) Dacă spun asta, înseamnă că îl subestimez pe Neagoe, nu? Atunci o să vă spun altfel, Reghecampf este antrenor valoros, atât vă spun. Eu cred că da, de altfel și Rotaru, dacă a făcut mutarea asta, probabil că… Rotaru e prost?” spunea Gigi Becali, potrivit aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed