Scandal uriaş după revenirea FCSB în Ghencea! Anunţ şocant al fanilor echipei Armatei: ‘Nu legalizaţi furtul’

Fanii armatei s-au enervat după anunțul ca FCSB va juca pe Ghencea. Suporterii au postat un comunicat pe o rețea de socializare în care îi atacă pe cei de la FCSB.

Aceștia se arată deranjați de faptul că echipa lui Becali a susținut de mai multe ori la rând că este adevărata Steaua.

Anunţ şocant al fanilor echipei Armatei

Fanii celor de la CSA Steaua s-au dezlănțuit după ce au aflat că FCSB a primit dreptul de a juca în Ghencea meciul cu CFR Cluj. Aceștia au postat un comunicat pe rețelele de socializare.

„Bineînțeles că cei din clubul Steaua vor putea și sunt obligați să notifice acest club. Poate să le și reamintească scris că însuși crainicul, printr-o scandare, induce o idee falsă de continuitate. Iar vina nu se poate arunca pe “galerie. Deși și ea ar trebui încadrată la staff (sunt numeroase declarații ale patronului care spune că îi plătește pe cei din galerie).

De asemenea, acest club, ce dorește să aibă o relație contractuală cu MApN, încearcă, în același timp, să înregistreze o marcă la EUIPO prin care să continue furtul de identitate.

Clubul îi va înștiința/soma că ar trebui să renunțe la această procedură pentru că încalcă clauzele contractului?”, au scris suporterii militarilor pe Facebook. 

FCSB nu e Steaua

Fanii CSA Steaua au ținut să arate faptul că deși cei de la FCSB au susținut că nu vor mai menționa că ei sunt Steaua, aceștia au uitat să treacă la fapte.

„În ultimii șase ani, clubul doar a somat și a notificat, când va trece cu adevărat la fapte? Ceea ce știm cu certitudine este că Scfcfcsbsa și patronul său s-au angajat să:
• nu mai spună niciodată, niciunde, nicicând că ei sunt Steaua;
• nu mai pretindă, direct sau indirect, niciodată, niciunde, nicicând că ei ar fi Steaua;
• nu mai sugereze că palmaresul lor îl cuprinde și pe cel al Stelei din 1947 până în 2003;
• nu provoace opinia publică sau propriii suporteri ca aceștia să spună că ei ar fi Steaua.

În plus, în mod normal, ar trebui să corecteze din proprie inițiativă orice încercare a mass-media sau a propriilor suporteri de a pretinde că ei sunt Steaua și să informeze LPF, FRF și UEFA că nu au moștenit palmaresul Stelei, că nu sunt Steaua rebotezată, pentru ca acestea să elimine orice informație de pe platformele lor de comunicare în legătură cu acest lucru”, se mai arată în comunicat.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed