Jucătorul lui Mihai Rotaru făcut praf în direct! Marius Șumudică dă de pământ cu vedeta lui CSU Craiova: ‘Asta ține de școală’

Jucătorul lui Mihai Rotaru făcut praf în direct! Marius Șumudică dă de pământ cu vedeta lui CSU Craiova. Antrenorul nu s-a mai abţinut şi l-a umilit în direct pe Andrei Ivan.

CSU Craiova a remizat în partida cu CFR Cluj din etapa a treia a Superligii, scor 1-1. Marius Șumudică a criticat dur un jucător oltean.

Marius Șumudică, scăpare în direct!

Andrei Ivan a comis-o grav în duelul cu CFR Cluj. Atacantul oltenilor a ratat rușinos în minutul 43, singur cu portarul. Răzvan Sava, apărătorul porții ardelenilor, a avut un moment de neatenție, iar Ivan se afla la 18 metri de poartă, dar a ratat un şut lipsit de dificultate.

Marius Șumudică nu s-a abținut și l-a atacat dur pe atacant. Tehnicianul liber de contract a subliniat lipsurile lui Ivan, care ar fi grave la nivel tehnic.

„Ivan e deficitar la lovirea balonului. El trăiește din calitățile fizice. A lovit defectuos balonul, s-a văzut clar. Nu știu dacă a fost influențat și de starea terenului, pentru că ploua. Cred că a văzut portarul și a vrut să dea peste el, că l-a văzut ieșit din poartă. Dacă nu, mai mergea cu mingea.

E lovire deficitară a mingii, asta ține de școală. Nu înțeleg de ce a vrut să dea din alunecare. În momentul în care rămâi pe picioare, ai control mai bun, piciorul de sprijin stă mai aproape de minge. Când lovești din alunecare, piciorul de sprijin rămâne în spate.

Ivan nu își face pașii bine. Am avut un antrenor, Cornel Jurcă, care mă învăța că piciorul de sprijin îți dă direcția și trebuie să fie mai aproape de balon. Dacă ai piciorul de sprijin departe de balon, lovești defectuos. Da, e de ABC-ul fotbalului”, a spus Marius Șumudică, în direct la Digi Sport.

Potrivit Transfermarkt, Andrei Ivan are o cotă de piață de 2,5 milioane de euro.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed