Bulgarii au tupeu! Anunţ după revenirea lui Vlad Chiricheş în Superliga. Vor să dea lovitura în Conference League

Bulgarii au tupeu! Anunţ după revenirea lui Vlad Chiricheş în Superliga. Vor să dea lovitura în Conference League. Chiar dacă au pierdut manşa tur, bulgarii speră să o scoată pe FCSB din Europa.

FCSB a primit laude din partea jurnaliștilor bulgari. După victoria cu Oțelul, 2-0, presa a catalogat debutul roș-albaștrilor în Superliga ca fiind unul bun.

FCSB, debut fascinant în Superliga!

Presa din Bulgaria a vorbit şi despre revenirea lui Vlad Chiricheş la formația lui Gigi Becali. Jurnaliștii de peste hotare au subliniat și reîntoarcerea lui Vlad Chiricheș în Superliga, după 10 ani în care a jucat în Premier League sau Serie A.

„Rivala lui CSKA 1948 în Conference League, FCSB, și-a continuat startul bun de sezon. Echipa bucureșteană a obținut a treia victorie consecutivă în campionatul României, de data aceasta cu 2-0 în fața celor de la Oțelul. Octavian Popescu și Andrea Compagno au marcat pentru steliști, în timp ce Florinel Coman a ratat un penalty.

Vlad Chiricheș a debutat cu repetiție pentru FCSB, revenind în liga din România după 10 ani petrecuți în străinătate. Chiricheș a fost destul de ezitant și a făcut mai multe greșeli, iar într-o situație a fost aproape să marcheze un autogol”, a scris sportal.bg.

După victoria din partida tur cu CSKA 1948 Steaua, scor 1-0, FCSB se pregătește pentru manșa secundă. Dubla cu bulgarii se va desfășura pe arena Arcul de Triumf.
Dacă va învinge în duelul cu CSKA, echipa lui Gigi Becali va da nas în nas cu danezii de la Nordsjaelland.

FCSB se va duela cu CSKA 1948 Sofia joi, de la ora 21:30, în manșa a doua din turul doi preliminar al Conference League.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed