Florin Tănase rupe tăcerea! Ce a spus despre revenirea lui Vlad Chiricheș la FCSB. Gigi Becali, direct vizat

Florin Tănase rupe tăcerea! S-a aflat ce a spus despre revenirea lui Vlad Chiricheș la FCSB. Gigi Becali este direct vizat.

Tănase (28 de ani), fotbalistul care a plecat de la Al Jazira în actuala campanie de mercato, a vorbit despre revenirea lui Vlad Chiricheș la formația antrenată de Elias Charalambous.

Florin Tănase rupe tăcerea

Fostul decar al roș-albaștrilor a spus că aducerea fundașului la FCSB este o mutare benefică.

„Eu cred că îi va ajuta. Îl ştiu pe Chiri (n.r. Chiricheș). E un jucător cu experienţă, a jucat atâta timp în străinătate şi cu siguranţa va aduce un plus”, a afirmat Tănase, conform AS.ro.

Mai apoi, jucătorul a prefațat duelul FCSB-CSKA Sofia din turul secund preliminar al Conference League. În meciul tur, formația bucureșteană a câștigat, scor 1-0, grație lui Florinel Coman, care a marcat în minutul 28 al partidei.

„Eu cred că vor trece mai departe. E bine că au câştigat şi sunt sigur că vor câştiga şi meciul de acasă şi că se vor califica”, a mai transmis Tănase.

În cazul în care FCSB va trece de bulgari, echipa patronată de Gigi Becali se va duela cu Nordsjaelland, gruparea care a terminat pe locul 2 în campionatul Danemarcei la sfârșitul stagiunii precedente.

Mihai Stoica: „Vrea să joace în străinătate”

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a vorbit despre șansele ca Florin Tănase să revină la FCSB.

„Tănase e aici, se antrenează. Tocmai am jucat padbol și a câștigat, într-un stil de mare campion. Am înțeles din ce a declarat că vrea să joace în străinătate și se gândește după câtiva ani să revină.

El e la fel ca Vlad Chiricheș, copilul nostru, iar când se întoarce e binevenit”, a afirmat Stoica, în cadrul unei conferințe de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed