Umilinţă totală pentru jucătorul lui Gică Hagi! L-a distrus în direct. Cuvinte grele după înfrângerea cu Poli Iaşi

Umilinţă totală pentru jucătorul lui Gică Hagi. Un fost internațional nu a avut milă și l-a făcut praf.

Acesta a declarat că este dezamăgit de forma fizică pe care a arătat-o în meciul cu Poli Iași, deși are doar 17 ani.

Umilinţă totală pentru jucătorul lui Gică Hagi

Farul Constanța a pierdut, 1-3, meciul cu nou promovata Poli Iași, în etapa a 3-a din Superliga. Singurul gol al campioanei a fost marcat de Enes Sali, jucător în vârstă de 17 ani.

Florin Răducioiu l-a criticat însă dur pe jucătorul lui Gică Hagi, după ce acesta a fost înlocuit la începutul reprizei secunde. Fostul internațional crede că managerul constănțenilor a făcut această mutare pentru că fotbalistul a obosit.

„M-am uitat la Sali, nu e jucător de 90 de minute. Este un jucător care poate intra pe parcursul partidei. Poate da viteză şi dă naştere anumitor pericole, dar nu poate juca 90 de minute. Rămâne un jucător interesant, dar este un jucător mai mult de banca de rezerve. Era o şansă pentru el în seara asta, la fel şi pentru Carnat”, a declarat Florin Răducioiu, la Prima Sport.

Hagi și-a făcut praf jucătorii

Antrenorul constănțenilor a fost furios după meciul pierdut cu moldovenii. Acesta și-a amenințat jucătorii în direct.

„Trebuie să fii conectat, să ai atitudine bună, să fii concentrat. Nu se poate, o prima repriză, cea mai slabă pe care am văzut-o eu vreodată. O rușine din partea noastră, toată lumea a văzut.

Semnalele erau dinainte, acum probabil am ajuns la… Am dat cu fundul de pământ, scuzați expresia.

Evaluarea? Vom vedea când se încheie. Suntem foarte mulți în vestiar, asta le-am zis. Liniște în vestiar? Nu ai ce să zici, lucrurile au fost în halul în care au fost. Trebuie să reflectăm, vom evolua și vom lua decizii bune pentru echipă și pentru club.

Am încercat la pauză să facem ceva, să schimbăm ceva, dar același lucru și în repriza a doua. Am luat gol imediat, același lucru, e greu să îmi explic acum la cald. Voi revedea meciul”, a spus Gică Hagi, după Farul – Poli Iași 1-3.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed