Gică Hagi s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa propriei echipe. S-a enervat grav după bătaia încasată în faţa celor de la Poli Iaşi

Gică Hagi s-a dezlănţuit! Atac devastator la adresa propriei echipe. S-a enervat grav după bătaia încasată în faţa celor de la Poli Iaşi. După două victorii în primele două etape, campioana en-titre nu a avut nicio şansă cu cei de la Poli Iaşi.

Gică Hagi nu s-a mai abţinut. S-a enervat grav după înfrângerea în faţa celor de la Poli Iaşi. S-a terminat 3-1 pentru echipa nou-promovată.

Gică Hagi s-a dezlănţuit!

Gică Hagi şi-a făcut praf propria echipă. „La fotbal trebuie să fii conectat, să joci fotbalul tău. Trebuie să știi să joci ofensiv cu mingea, apoi să știi să recuperezi.

O primă repriză slabă, cea mai slabă pe care a văzut-o eu vreodată. Toată lumea a văzut, o rușine din partea noastră. Semnalele erau dinainte. Toate semnalele pe care le-am tras s-au adeverit. Am dat cu fundul de pământ. Noi dacă nu uităm repede că suntem campioni și nu trecem la treabă, avem probleme mari”, a spus Hagi, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Nu s-a oprit aici. „Fiecare meci e un test. Când pierdem, pierdem toți. Când nu joci bine ambele faze, se văd toate defectele. E clar, trebuie să știi să te aperi, să știi cum să joci când nu ai mingea. Când ai mingea, trebuie să știi să joci fotbal.

Trebuie să fii reactiv, iute. Suntem foarte mulți în vestiar. Când lucrurile au fost în halul ăsta, ce să mai zici în vestiar. Vom reflecta și vom lua decizii bune pentru club. Am încercat să facem ceva, să schimbăm ceva, dar a fost la fel și în repriza a doua. E greu de explicat acum, la cald”, a mai spus antrenorul Farului.

„Iaşi a meritat victoria, au fost mai buni ca noi. Nu am fost noi. Ştiam la ce să ne aşteptăm. Au jucat un fotbal foarte bun, au meritat pe deplin victoria. Trebuie să demonstrăm că am jucat bine sezonul trecut. a fost un fotbal foarte slab, fără ocazii”, a spus Andrei Artean, la finalul meciului, în direct la Digisport.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed