Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Mesaj de ultimă oră pentru rivale. Toată lumea a rămas mască

Gigi Becali nu s-a mai abţinut! Mesaj de ultimă oră pentru rivale. Toată lumea a rămas mască. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit ce echipe din Superliga în sperie. Cu acestea spune că se va bate la titlu.

Gigi Becali a rupt tăcerea după duelul dintre CFR Cluj și CSU Craiova, care s-a terminat cu o remiză. Latifundiarul s-a declarat mulțumit de prestația ambelor echipe.

Gigi Becali nu s-a mai abţinut!

Gigi Becali a urmărit cu interes războiul din Gruia dintre ardeleni și olteni. Omul de afaceri s-a declarat impresionat de evoluția ambelor formații.

CFR Cluj a remizat cu CSU Craiova, scor 1-1. Becali declară că nivelul FCSB-ului se află undeva sus, unde contracandidatele nu pot ajunge cu ușurință. „O să vedem acum cu CFR-ul. CFR-ul e mai puternică decât anul trecut, jucători mai valoroși, mai combinativi. Dar suntem noi mult mai buni.

Craiova mi-a plăcut, are mare valoare, numai că după aia, din minutul 20, mingea numai la ăia (n.r. la CFR). E o chestiune de care și noi suferim. Joci bine, ai valoare și după aia te retragi. Nu că te retragi, mingea numai la adversar, nu e în regulă asta, înseamnă că e ceva în neregulă, nu știu ce. Mă refer și la noi, asta nu accept, nu accept asta. Ce s-a întâmplat și cu Craiova aseară”, a declarat patronul FCSB-ului.

Deși a lăudat echipa ardeleană, Gigi Becali nu a ezitat, acum câteva luni, să își exprime disprețul față de formația lui Neluțu Varga, potrivit prosport.ro.

„Ăsta este țelul meu, ca eu să fiu la final peste CFR. Asta este dorința mea. Când se termină campionatul, eu vreau să fiu peste CFR. Asta este dorința mea, că nu o mai suport, adică tot timpul e în fața mea. Ăsta este obiectivul nostru anul ăsta: peste CFR. Cu CFR am eu ce am”, a spus Gigi Becali, referindu-se la CFR Cluj.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed