Umilinţă totală pentru Florinel Coman! L-a făcut praf în direct, imediat după meci: ‘Pare că are o suficiență, merge pe teren’

Umilinţă totală pentru Florinel Coman! Vedeta celor de la FCSB a fost luată la țintă de un fost mare internațional.

FCSB – Otelul s-a terminat 2-0, însă Gabi Balint s-a arătat vizibil deranjat de atitudinea atacantului, după ce acesta a irosit un penalty.

Florinel Coman, luat la rost

La Galați, Florinel nu s-a implicat atât de mult. Asta văzându-se după ce a executat penalty-ul, din minutul 60, cu o lejeritate extrem de mare.

Gabi Balint a comentat prestația fotbalistului de pe teren.

„Coman pare că are o suficiență în ultimul timp. A intrat prea relaxat și a executat penalty-ul atât de prost… E păcat de el, pentru că e în formă și trebuie să continue pe acest drum.

Din contră, trebuie să fie mult mai activ! Acum are momente când merge pe teren, când iese din joc”, a spus Gabi Balint pentru Digi Sport.

Gabi Balint nu l-a menajat nici pe Darius Olaru, căruia i-a reproșat același lucru.

„Olaru e același. Mult travaliu, îmi place că e tot timpul vertical, spre poartă, are pase destul de subtile, interesante. Același reproș îl am pentru Olaru, de multe ori prea se vaită, se trântește, cade prea ușor. Trebuie să fie mai puternic, să stea mai mult pe picioare. Asta e singura lui parte negativă, dar se vede clar că e un jucător care trebuie să fie în echipă la fiecare meci”, a comentat Balint.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed