Florin Tănase şi-a decis viitorul! La ce echipă va juca favoritul lui Gigi Becali. Edi Iordănescu, direct vizat

Florin Tănase şi-a decis viitorul! La ce echipă va juca favoritul lui Gigi Becali. Edi Iordănescu, direct vizat de mutarea tricolorului. Deşi s-a spus că va reveni la FCSB, se pare că fotbalistul şi-a găsit echipă în străinătate.

Presa din Turcia spune că adversara CFR-ului din Conference League l-a convins pe Florin Tănase.

Florin Tănase şi-a decis viitorul!

Adana Demirspor s-ar fi înţeles cu Florin Tănase pentru trecerea tricolorului la echipa din Superlig. Şefii turci nu se opresc aici. L-au adus pe Nani de la Manchester United, dar şista e deschisă.

Cei de la Adana vor şi un star de la PSG. Julian Draxler (29 de ani), mijlocașul celor de la PSG e pe lista turcilor. De situația acestuia vor să profite mai multe formații din Arabia Saudită, dar și Adana Demirspor, conform Sports Zone.

Cotat la 60 milioane de euro, Draxler a fost cumpărat cu 36 de milioane de euro de la Wolfsburg. În ultimul sezon, jucătorul a evoluat sub formă de împrumut pentru Benfica.

Devenit liber de contract, Florin Tănase a reprezentat o variantă și pentru FCSB. Fotbalistul a transmis că vrea să continue în străinătate. Acest lucru s-a și întâmplat în cele din urmă. Internaționalul român ar fi ajuns la un acord cu Adana Demirspor.

Acest transfer a intrat și sub „lupa” jurnaliștilor turci, care au scris un întreg articol despre Florin Tănase. „Tănase este cel mai important transfer al celor de la Adana Demirspor din acest sezon. Cine este Florin Tănase?

Florin Tănase este considerat unul dintre cei mai talentați jucători pe care i-a produs fotbalul românesc în ultimii ani. Pe lângă viteza sa, experimentatul număr 10 are o capacitate tehnică foarte mare, poate juca și în mijlocul ofensiv, dar și atacant sau aripă stânga.

Tănase, care și-a început cariera la Viitorul, s-a transferat la Steaua București (n.r. FCSB) în 2016, unde a condus echipa din postura de căpitan pentru o lungă perioadă de timp. După aceea, s-a transferat la Al-Jazira în 2020. Tănase a contribuit cu 7 goluri și 3 pase decisive în 27 de meciuri pe care le-a jucat pentru echipa din Emiratele Arabe Unite sezonul trecut.

Motivul pentru care Tanase a plecat de la Al-Jazira a fost reprezentat de problemele pe care le-a avut cu antrenorul Marcel Keizer. Deși Keizer l-a jucat în mod regulat pe Tănase în echipa de start în sezonul trecut, antrenorul l-a lăsat în afara echipei în această vară. Agentul lui Tănase, Ioan Becali, a spus că Marcel Keizer a fost nedrept cu fotbalistul și a vrut să-l scoată din echipă”, au notat turcii.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed