Gică Hagi face anunţul momentului! Ce i-a transmis lui Mircea Lucescu. Zi specială pentru antrenorul lui Dinamo Kiev

Gică Hagi face anunţul momentului! S-a aflat ce i-a transmis lui Mircea Lucescu. Zi specială pentru antrenorul lui Dinamo Kiev care astăzi a împlinit 78 de ani. Antrenorul celor de la Farul n-a ratat ocazia de a-i face o urare specială.

Gică Hagi i-a transmis un mesaj fabulos lui Mircea Lucescu. Antrenorul lui Dinamo Kiev tocmai a împlinit 78 de ani.

Gică Hagi face anunţul momentului!

Postarea de pe Instagram a lui Gică Hagi s-a viralizat imediat. Mii de oameni au reacţionat la aceasta. Antrenorul lui Dinamo Kiev a fost felicitat de mai mulţi oameni importanţi din lumea fotbalului, printre care şi Gică Hagi.

 

„La mulți ani sănătoși, Mircea Lucescu!”, a scris Hagi, pe Instagram. Aflat la Dinamo Kiev din vara anului 2020, „Il Luce” mai are contract cu echipa din capitala Ucrainei până la finalul acestui sezon. „Îi urăm lui Mister multă sănătate, armonie în familie şi să îşi îndeplinească obiectivele, atât pe terenul de fotbal, cât şi în afara lui”, a transmis Dinamo Kiev, potrivit sport.ua.

Se pare că Lucescu Senior va pleca de la Dinamo Kiev după ce îi va expira contractul. Acesta este aşteptat în Turcia, la Fenerbahce. Nu duce însă lipsă de oferte nici din Superliga. Rapid şi Dinamo se bat pe actualul tehnician al echipei ucrainene.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed