Gică Hagi ‘sparge banca’! Suma care intră în conturile celor de la Farul. Este dezvăluirea momentului

Gică Hagi ‘sparge banca’! Suma care intră în conturile celor de la Farul. Este dezvăluirea momentului. Campioana en-titre urmează să încaseze o importantă sumă de bani după cele 3 milioane de euro în contul lui Adrian Mazilu. .

Gică Hagi se umple de bani. Managerul campioanei României încasează sume uriașe și jonglează cu negocierile.

Gică Hagi ‘sparge banca’!

Gică Hagi l-a cedat recent pe Adrian Mazilu la Brighton, echipă din Premier League, în schimbul sumei de 3.000.000 de euro. Farul Constanța este pe cale să își mărească încasările din transferuri.

Managerul campioanei va încasa o suma de bani din urma transferului lui Denis Drăguș, jucător pe care Hagi l-a pasat la Standard Liege, în august 2019. Atacantul va fi transferat Coventry City, echipă din Anglia.

30% din suma totală din transferul lui Drăguș, adică aproximativ 450.000 de euro, vor reveni în contul echipei lui Hagi.

Potrivit ziariștilor britanici, Coventry City ar urma să plătească suma de 1.500.000 de euro în schimbul serviciilor lui Drăguș. „Jurnalistul Sascha Tavolieri este cel care susţine că discuţiile sunt în desfăşurare pentru tânărul de 24 de ani.

Asta nu înseamnă că o înţelegere este foarte aproape, deoarece, potrivit informaţiilor, nu există şanse de un acord în acest weekend.

Potrivit lui Tavolieri, jucătorul nu ar avea nimic împotrivă să rămână încă un sezon la Liege. Are contract acolo până în 2024”, se arată pe sportwitness.co.uk.

Denis Drăguș ar mai avea un an de contract la echipa din Belgia, urmând ca în iunie 2024 să devină jucător liber de contract. „Sunt foarte mulțumit de Drăguș și de ce a demonstrat în perioada pregătirii, dar cu el e altceva…”, a declarat Carl Hoefkens, antrenorul lui Standard Liege, potrivit La Derniere Heure.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed