Umilinţă totală pentru Florin Talpan! Anunţul care va provoca un scandal uriaş. De ce nu are suporteri echipa Armatei

Umilinţă totală pentru Florin Talpan! A venit anunţul care va provoca un scandal uriaş. S-a aflat de ce nu are suporteri echipa Armatei.

Florin Gardoș (34 de ani), fost jucător la formația lui Gigi Becali, consideră că CSA Steaua nu poate atrage la fel de mulți suporteri precum o fac cei de la FCSB.

Umilinţă totală pentru Florin Talpan

Mai mult, Gardoș a spus că motivul pentru care se întâmplă asta este legat de Florin Talpan, juristul echipei Armatei.

„Talpan e motivul pentru care CSA nu a reuşit să acapareze capital. Până la urmă, e echipa care are ceva de la înfiinţare. Au numele Steaua, au stema, stadionul şi sunt foarte puţini oameni atraşi de acest proiect.

Unul dintre motive e şi acesta (n.r. – apariţiile publice ale lui Florin Talpan), pentru că sunt anumite personaje, cum e şi Talpan, care apar mereu şi nu e normal. Lumea vede că lucrurile nu sunt în regulă şi că e echipa e legată de politic.

(n.r. – Florin Talpan) Se foloseşte că ştie terminologia legată de partea asta juridică şi încearcă să arate că a câştigat chiar când nu e nimic de câştigat. Indiferent ce se întâmplă în anumite speţe, el posta pe Facebook şi spunea că e o victorie.

M-a deranjat foarte mult şi chestia asta. Să profiţi de faptul că foarte multă lume sau aproape orice om normal nu cunoaşte aceşţi termeni şi să te foloseşţi de treaba asta ca să-ţi asumi anumite victorii.

Urmărind, mi-am dat seama că bate câmpii uneori. Din punct de vedere profesional e de apreciat că s-a zbătut şi a reuşit de unul singur. A reuşit ceva ce prin 2010-2011 nu-mi imaginam- că vor fi două echipe”, a spus Florin Gardoş, conform Orange Sport.

Florin Gardoș: „Asta înseamnă să-ţi iubeşti echipa”

Mai apoi, fostul fundaș al roș-albaștrilor a evidențiat faptul că patronul de la FCSB nu mai are o relație atât de bună cu fanii echipei sale, care, în pofida acestui lucru, au rămas alături de vicecampioană.

„E un paradox, ţinând cont de tot ce s-a întâmplat cu FCSB, cu scandalul cu Steaua. Patronul (n.r. – Gigi Becali), în ultimii ani, n-a făcut mai nimic pentru suporteri şi lumea rămâne în continuare. Asta înseamnă să-ţi iubeşti echipa, indiferent de cine e patron, antrenor, iar când nu-ţi convine ceva să strigi demisii. Pentru mine, asta înseamnă să fii suporter adevărat.

Sunt convins că FCSB va juca în Ghencea. Cred că şi cei de la FCSB au greşit într-un anumit sens, dar, cum a zis şi prim-ministrul, e un stadion construit din bani publici şi cine doreşte să-l inchireze poate să-l închirieze”, a mai transmis Florin Gardoș, conform aceleiași surse.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed