Mihai Stoica nu s-a mai abținut! Anunț dur pentru cei de la Rapid. Greșeala uriașă făcută de Dan Șucu

Mihai Stoica nu s-a mai abținut! Acesta a venit cu un anunț dur pentru cei de la Rapid. S-a aflat greșeala uriașă făcută de Dan Șucu.

Gruparea din Giulești vrea să-l transfere pe Claudiu Petrila (22 de ani), de la CFR Cluj, contra sumei de 750.000 de euro. Cota lui de piață este de 1.6 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Mihai Stoica nu s-a mai abținut

Managerul general de la FCSB și-a spus părerea referitor la acest lucru, Stoica afirmând că suma este una mult prea mare, în ciuda performanțelor lui Petrila.

De altfel, oficialul roș-albaștrilor consideră că jucătorul nu a mai reușit să impresioneze la formația din Gruia, deși el fusese un fotbalist valoros pe vremea când evolua la Sepsi, potrivit Orange Sport.

„La 1 milion? (n.r. – 750.000 de euro) Aaaa. Tot mult mi se pare. Petrila, la Sepsi, îmi plăcea foarte mult. Nu e rău, nu mai e sub vârstă acum. Mi se părea tot timpul Petrila cam cum era Păun înainte. Mi-a plăcut, mi-a plăcut şi Păun”, a spus Mihai Stoica, conform sursei citate.

Claudiu Petrila a evoluat la CFR Cluj încă din anul 2017, atunci când ardelenii l-au transferat de la FC Bihor. În perioada 2020-2021, jucătorul a fost împrumutat la Sepsi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed