Ce vrea să facă David Popovici după ratarea Mondialelor. Planul secret al campionului a fost devoalat: ‘Sunt mai motivat ca niciodată’

David Popovici a dezvăluit ce vrea să facă după ratarea Mondialelor. Planul secret al campionului a fost devoalat.

Australianul Kyle Chalmers a câștigat cursa de 100 de metri liber de la Campionatele Mondiale Fukuoka 2023 cu un timp de 47.15, în timp ce David Popovici a terminat doar pe locul 6, cu 47.83.

Planul secret al campionului a fost devoalat: ‘Sunt mai motivat ca niciodată’

David Popovici nu a reușit să câștige nicio medalie în Japonia.

„Ușurare, eliberare că s-a terminat. Întotdeauna e așa după ultima cursă, indiferent de rezultat.

Sunt mai motivat ca niciodată. Dacă ar fi după mine, m-aș întoarce mâine în bazin, dar nu mi-ar prii. Așa că da, trebuie să-mi iau și niște timp liber să văd ce fac cu el. Asta e dilema acuma cum îmi umplu timpul liber pentru că sunt atât de obișnuit cu munca în fiecare zi.

Am două opțiuni. Stau să îmi plâng de milă, ascult consolările oamenilor, care își fac mai multe griji pentru mine decât îmi fac eu. Sincer, am oameni mai necăjiți pentru mine decât sunt eu dezamăgit sau ceva cum nu sunt de altfel, pentru că e un concurs și așa merg concursurile, cineva trebuia să ia și locurile patru și șase.

A doua opțiune e să mă gândesc la cum m-am simțit pe ultimul bazin din 200, pe ultimul sfert din 100 m și las acel sentiment să mă conducă, să fie focul pentru pentru ce urmează să antrenez”, a declarat înotătorul de 18 ani, potrivit GSP.ro.

David Popovici: „Prefer să trăiesc în prezent”

Sportivul în vârstă de 18 ani spune că nu se gândește niciodată la rezultatele pe care le-a avut în trecut, ci doar la ceea ce trebuie să facă în viitor.

„Nu pot să rămân ancorat în trecut. Pot să fac comparații în legătură cu ce am simțit atunci, la Roma, ce emoții am sau n-am avut. Dar realitatea e că fiecare zi e imprevizibilă, starea e imprevizibilă. Depinde cum ai dormit, cum ai mâncat. Trebuie să se alinieze câteva stele acolo pe cer.

Ar fi o o greșeală să rămân ancorat în trecut și nu aș fi fericit. Și mai important decât absolut orice rezultat ever e să mă simt bine. Așa că prefer să trăiesc în prezent, să nu-mi fac griji spre viitor pentru că e numai în imaginar și în schimb să-mi plănuiesc mișcările precaut și atent”, a spus Popovici.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed