FCSB a renunțat la un jucător! Tocmai l-a cedat în liga secundă. Este oficial

FCSB a renunțat la un jucător! Acesta tocmai a fost cedat în liga secundă. Anunțul este oficial.

Roș-albaștrii au decis să se despartă de încă un fotbalist în această vară. Începând din noul sezon, el va juca la o formație din Liga 2.

FCSB a renunțat la un jucător

Este vorba despre Matei Tănasă (17 ani), care evoluase la prima echipă a celor de la FCSB în ultimul timp. Totuși, mijlocașul a fost cedat, sub formă de împrumut, la Gloria Buzău.

Formația din Crâng și-a propus ca în noul sezon, care începe pe 5 august, să promoveze în primul eșalon.

„A îmbrăcat tricoul echipei noastre în partea a doua a meciului de pregătire disputat la Tunari. De astăzi, Matei-Adrian Tănasă a devenit oficial jucătorul Gloriei Buzău.

Vine de la FCSB, formaţie cu care a făcut pregătirea în această vară şi pentru care a bifat 15 minute în amicalul disputat împotriva belgienilor de la Anderlecht.

Matei-Adrian Tănasă este component de bază al naţionalei U19. Bine ai venit!”, au anunțat cei de la Gloria Buzău, prin intermediul paginii de Facebook.

Tănasă are o cotă de piață de 50.000 de euro, conform Transfermarkt. În stagiunea precedentă, el a evoluat în 2 partide pentru FCSB.

Pe lângă Matei Tănasă, de la roș-albaștri au mai plecat în această vară și Iulian Cristea, Joonas Tamm, Răzvan Oaidă, Ovidiu Horșia, Sorin Șerban, Alexandru Musi, Billel Omrani, Boban Nikolov, Ovidiu Perianu și Ianis Stoica.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed