Avertisment pentru Gică Hagi! S-a aflat chiar înaintea meciului. Farul, în mare pericol

Avertisment pentru Gică Hagi! S-a aflat chiar înaintea meciului Farul – Urartu din
turul II preliminar din Conference League.

Florin Prunea a tras un semnal de alarmă. Fostul portar crede că va fi un meci dificil, dar se așteaptă ca trupa lui Hagi să nu întâmpine probleme.

Avertisment pentru Gică Hagi!

Farul Constanța a fost eliminată din Liga Campionilor. Echipa lui Gică Hagi a pierdut în partida din retur, cu Sheriff Tiraspol, scor 0-3. Astfel, constănțenii se vor duela cu Urartu în turul doi preliminar din Conference League.

Florin Prunea crede că meciul nu va fi unul ușor.

„Farul va avea o dublă grea (n.r. cu Urartu). Vor fi meciuri foarte echilibrate! Am văzut Pyunik Erevan, care se bate la campionat în România în momentul de față. Au columbieni, brazilieni… au buget de 25-30 de milioane de euro. Plătesc 20.000 de euro salariu. Flora plătește salarii de 7-8.000 de euro, dar nu vor fi probleme cu ei”, a spus Florin Prunea, potrivit ProSport Live.

Partida dintre Farul Constanța și campioana Armeniei se va disputa astăzi, de la ora 20:30. Returul se va juca în Armenia, pe 3 august, la ora ora 16:00.

”După turul din Champions League, unde cred că am făcut greșeli și nu am fost ce a trebuit, dezamăgirea a fost destul de mare, vine o nouă provocare. Este un meci european unde trebuie să ridicăm totul, trebuie să jucăm cu cea mai bună versiune a noastră.

Jucăm cu echipe campioane, clar că nivelul este mult mai mare, dar nimic nu e imposibil și trebuie să încercăm să trecem turul. Am analizat adversarul, am încercat să îl cunoaștem și sperăm să fim foarte inspirați.

În momentul de față, Borgnino are o accidentare și cred va lipsi minim 2-3 săptămâni. Ceilalți se antrenează, toată lumea e cu noi și vedem pe cine vom conta la acest meci. Încercăm să găsim cea mai bună formulă care să ne aducă succes.

Am văzut o echipă care reacționează bine, are sisteme de joc. Sunt reactivi cu jucătorii pe care îi au, joacă cu personalitate și acasă și în deplasare”, a declarat Gică Hagi.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed