Dumitru Dragomir, apel către Marcel Ciolacu! Ce este obligat să facă premierul. În joc e viitorul României

Dumitru Dragomir, apel către Marcel Ciolacu. În joc e viitorul României.

Fostul președinte LPF consideră că această inițiativă ar putea aduce beneficii considerabile atât sportului, cât și carierei politice a lui Marcel Ciolacu.

Dumitru Dragomir, apel către Marcel Ciolacu

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a făcut un apel public către premierul Marcel Ciolacu pentru a solicita o investiție majoră destinată tuturor sporturilor de echipă din țară.

Potrivit Fanatik, Dumitru Dragomir a propus o sumă de 250 de milioane de euro pe an, el susține că acești bani ar reprezenta o investiție sigură, având în vedere că, odată ce un sportiv beneficiat de sprijinul statului este vândut, 10% din suma obținută ar reveni înapoi în bugetul statului.

„Au apărut la unele cluburi echipa a doua, în Divizia C. Hagi a desființat-o, Rapid a desființat-o din lipsă de bani. Asta nu se poate. Aici ar trebui să intervină Guvernul și să le plătească. După părerea mea pentru toate sporturile de echipă ar trebui să bage 250 de milioane de euro pe an. Pentru toate sporturile de echipă.

Un fotbalist care a beneficiat de aportul statului când este vândut 10% se întorc la stat. (n.r. asta propui?) Da.

Dacă mai rămâneam 2-3 ani la ligă făceam lege pentru ajutorarea copiilor și juniorilor în toate sporturile. Le decontam: spațiul de antrenament (teren sau sală), medicamentație, alimentație, școală cu limba engleză obligatoriu”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Fanatik.

Dumitru Dragomir: „Cât se fură în țara asta”

„Nu poți să fii și academician și Maradona. O școală în care să înveți. Terenuri bune și antrenori bine plătiți. Încă o dată, selecție pe antrenori. Pentru că dacă-i dai 35 de milioane cât se dă acum la un antrenor ce pretenții să ai de la el. Dacă-i dai 150 de milioane vechi îl ții numai în joc de glezne.

Rămâne în istorie. Eu de-asta sunt supărat pe ăștia de la Federație și de la Ligă. ‘Duceți-vă peste el, că nu vă refuză și spuneți: Domnule prim-ministru, cât se fură în țara asta. Dă-ne și nouă din ce fură ăștia 10% sau 1%’. Nu se poate așa ceva. Nu pentru echipele profesioniste. Ăștia să plătească impozite.

Cine poate, poate cine nu, nu. Dar sportul juvenil trebuie să-l întrețină statul. Eu mă bazez pe doamna Lipă”, a mai spus Dumitru Dragomir, pentru aceeași sursă.

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed