Laurenţiu Reghecampf ştie cu cine se bate la titlu! Noul antrenor de la CSU Craiova a spus clar. Singura echipă de care se teme + Mesaj pentru Vlad Chiricheş

Laurenţiu Reghecampf ştie cu cine se bate la titlu! Noul antrenor de la CSU Craiova a spus clar.

Antrenorul celor de la CSU Craiova a vorbit în cadrul conferinței de presă despre lupta la titlu.

Laurenţiu Reghecampf ştie cu cine se bate la titlu

CSU Craiova trebuie să se bată la titlu și să câștige Cupei României, acesta este obiectivul lui Laurenţiu Reghecampf. Acesta a numit si principala rivală, anume FCSB.

„Obiectivul e clar, să ne luptăm la Cupă și campionat. Sunt câteva echipe cu maxim de puncte. FCSB are un fotbal foarte bun, Farul nu trebuie neglijat. Sunt vreo 4 echipe care se luptă la titlu.

FCSB este candidata principală la titlu. Noi nu ne putem lăuda pe noi. Oamenii din fotbal, patronii, știu că nu e ușor să formezi o echipă. S-au adus la Craiova jucători care au ridicat nivelul, sunt cei tineri care au crescut, dar fotbalul se joacă pe teren. Ești la mâna unor jucători pe care trebuie să știi să îi pui în teren”, a declarat Reghecampf.

Mesajul antrenorului pentru Vlad Chiricheş

Laurențiu Reghecampf crede că venirea în România a lui Vlad Chiricheș este un plus pentru Superliga, caracterizându-l drept un lider al naționalei.

„Campionatul din România a crescut. Sper să avem una sau două echipe în grupele Conference. E foarte important. Valoarea campionatului e dată de numărul echipelor din cupele europene.

Nu trebuie să avem o reacție la ce s-a întâmplat la FCSB. E bine că Vlad Chiricheș a venit în România, e un plus pentru Superliga. Noi trebuie să ne concentrăm ca să îi punem probleme când jucăm cu FCSB. Îl cunosc foarte bine, e un lider al naționalei”, a mai declarat Laurențiu Reghecampf.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Clasamente oferite de Sofascore

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed