S-a decis soarta lui Olimpiu Moruţan! La ce echipă va juca tricolorul. Edi Iordănescu, direct vizat

S-a decis soarta lui Olimpiu Moruţan! S-a aflat la ce echipă va juca tricolorul. Edi Iordănescu este direct vizat.

Fotbalistul român (24 de ani) a revenit în această vară la formația Galatasaray. În sezonul anterior, Moruţan a evoluat la Pisa, acolo unde fusese împrumutat.

S-a decis soarta lui Olimpiu Moruţan

Totuși, jucătorul ar putea pleca definitiv de la echipa din Istanbul. Asta în cazul în care Okan Buruk nu va mai dori să-l păstreze. De altfel, Giovanni Becali a spus că există alte cluburi care-l vor pe mijlocaș.

„Moruțan este un fotbalist căutat în această perioadă. El a făcut un sezon de nota 7 la Pisa, evoluțiile lui i-au deschis ușa spre oportunități importante. Pisa ar vrea să-l țină și anul viitor, dar va fi aproape imposibil. Moruțan e parte din lot pentru meciurile din preliminariile Champions League, are șansa să demonstreze acolo.

Dacă Okan nu-l va păstra, el are variante foarte bune în Europa și în Golf. Serie A este un campionat puternic, e potrivit pentru el. Poate juca acolo”, a transmis Giovanni Becali, conform PlaySport.

Moruțan a fost inclus în partida din turul secund al calificărilor pentru grupele UEFA Champions League, disputată de formația din Super Lig cu cei de la Zalgiris, scor 2-2.

La Pisa, internaționalul român a evoluat în 35 de meciuri, dând 6 goluri și 8 pase decisive. Cota lui de piață este de 5 milioane de euro, conform Transfermarkt.

Olimpiu Moruțan, dorit în Arabia Saudită

Recent, presa din Turcia scria că Moruțan a fost ofertat de șeicii din Arabia Saudită, care ar fi dispuși să achite 15 milioane de euro pentru român, conform Hurriyet.

Mai apoi, formația turcă a primit o altă propunere, aceea de a-l împrumuta pe jucător contra sumei de 1 milion de euro sau de a-l transfera definitiv pentru 3.5 milioane de euro. Numele clubului nu a fost dezvăluit de gruparea din Istanbul.

Totuși, Galatasaray vrea 2 milioane de euro pentru a-l împrumuta pe Moruțan sau 5 milioane de euro în cazul unui transfer definitiv, astfel că negocierile cu formația în cauză stagnează.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed