Lovitură totală pentru cei de la FCSB! Au aflat chiar înaintea meciului. Nu are drept de joc

Lovitură totală pentru cei de la FCSB. Au aflat chiar înaintea meciului. Unul dintre jucătorii importanți nu are drept de joc în manșa tur a „dublei” cu CSKA 1948 Sofia, din preliminariile Conference League.

Meciul se joacă miercuri, 26 iulie, de la ora 20.30.

Lovitură totală pentru cei de la FCSB

Elias Charalambous a primit o lovitură dură înaintea meciului cu CSKA 1948 Sofia. Damjan Djokovic nu poate să fie pe teren miercuri. UEFA a anunțat-o pe vicecampioana României că jucătorul croat este suspendat. Acesta a primit roșu la ultimul meci jucat în cupele europene. S-a întâmplat pe 10 decembrie, 2020, când juca la CFR Cluj. Croatul a fost eliminat în partida cu Young Boys.

Mihai Stoica spune că pe data de 31 iulie 2023 suspendarea va expira. Potrivit regulamentului, dacă un fotbalist nu joacă timp de două sezoane în cupele europene pedeapsa dispare. În cazul croatului, data este 31 iulie, deci va putea juca începând cu 1 august.

„E o informație pe care am primit-o acum. Ar avea două etape de suspendare Djokovic, dar perioada de expirare este 31 iulie 2023. Ar avea drept de joc la retur. Oricum, nu poți s-o comiți cum a făcut-o în trecut Legia cu Celtic. S-a calificat, a crezut că s-a calificat, de fapt, dar a folosit un jucător.

Acum, nu te lasă sistemul să introduci un jucător suspendat. Când aduci un jucător, tu trebuie să verifici. Știam clar că Djokovic e suspendat, dar nu știam câte etape va sta”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed