Cutremur în Superliga! Gigi Becali şi Dan Şucu vor avea concurenţă serioasă. Milionarii care vor să vină la Dinamo

Cutremur în Superliga! Gigi Becali şi Dan Şucu vor avea concurenţă serioasă. Milionarii care vor să vină la Dinamo.

Dinamo nu are niciun punct după primele două etape din Superigă. Chiar dacă au schimbat acţionariatul, fanii solicită investiţii imediate la club.

Milionarii care vor să vină la Dinamo

Jurnalistul Daniel Şendre a declarat pentru Fanatik că trei oameni de afaceri (Simion Apreutese, Andrei Cionca şi Sorin Preda) vor face o ofertă importantă pentru preluarea pachetului majoritar de la Dinamo.

“Daţi-mi voie să fac un apel care va ajuta Dinamo. Apelul se adresează oamenilor de afaceri care sunt interesaţi să investească la Dinamo. Cred că este momentul să facă oferta lor publică.

În ciuda evidenţei, în ciuda faptului că acţionarii lui Dinamo au vorbit despre refuzul ofertelor primite. Sunt foarte mulţi dinamovişti care cred că aceşti oameni nu există. Ori, aceşti oameni chiar există, sunt interesaţi de mai mult timp să preia echipa.

Este vorba de domnul Preda, domnul Cionca şi domnul Apreutese. Dintre cei trei, apelul merge către omul care în discuţiile lui cu apropiaţii vorbeşte numai despre performanţă.

El are banii necesari să transforme Dinamo. Riscăm să comitem o nedreptate pentru acţionarii actuali. Oamenii ăştia au venit într-un moment greu, dar nu au investit sumele necesare.

Şi atunci, este normal să se clarifice această problemă, o dată pentru totdeauna. Deci este vorba de Simion Apreutese, Andrei Cionca şi Sorin Preda. Ei sunt cei trei.

Vorbim de oameni care stau pe milioane de euro şi, din informaţiile mele, vor să vină împreună. Au făcut inclusiv această propunere celor din Red&White. Oamenii ăştia sunt sănătoşi la cap.

Când ai de gând să investeşti serios… Între 12-14 milioane de euro în următorii 2-3 ani. Datoriile se vor reduce la 2,5 milioane de euro odată cu aprobarea planului de reorganizare”, a spus Şendre pentru sursa menționată mai sus.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed