Adi Popa, dezvăluiri despre antrenorul care nu l-a contrazis niciodată pe Gigi Becali. ‘Era dirijat prin telecomandă’

Adi Popa a făcut dezvăluiri inedite despre perioada pe care a petrecut-o la FCSB. Fotbalistul nu s-a abținut și a vorbit despre Bogdan Vintilă, antrenorul care niciodată nu l-a contrazis pe Gigi Becali.

„Sincer, probabil era și pe vremea mea telecomandă, dar nu simțeam nicio secundă cât au fost Reghecampf, Gâlcă și Mirel.

Mai mult ca sigur a fost, dar nu s-a demonstrat, dar nu era nivelul să se facă lotul de cantonament sau programul de antrenament. De când am plecat eu nu știu ce s-a întâmplat cu Toni și Andone și cine a mai fost.

Când am fost eu ultima oară, cu Vintilă, se făcea de la programul de cantonament, până la lot și schimbări. Mâncarea nu, au un bucătar senzațional. Se întâmpla la unele meciuri, aproape toate. Au fost foarte stranii anumite momente când luau jucător de pe bancă și îl băgau.

Nu se știa că nu era încălzit, dar trebuia să intre. Sau intram pe un post de care nu auzisem în viața mea, cum ar fi fundaș stânga. Le-am zis că nu joc acolo, dar mi-au zis că trebuie”, a spus Adi Popa, la Digisport.

Jucătorul celor de la CSA Steaua a fost triplu campion al României cu FCSB (2013, 2014 și 2015). Aici și-a petrecut cea mai mare parte din carieră (230 de meciuri, 28 de goluri și 48 de pase decisive).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed