Dumitru Dragomir nu s-a mai abţinut! Vedeta din Superliga care i-a luat ochii fostului şef LPF. A spus totul în direct

Dumitru Dragomir nu s-a mai abţinut. A vorbit despre jucătorul din Superliga care i-a atras atenția după primele etape.

Fostul șef de la LPF crede că fotbalistul pe care a pus ochii va crește în următoarea perioadă.

Dumitru Dragomir a pus ochii pe un jucător din Superliga

Fostul președinte de la LPF a remarcat un jucător de la Dinamo. Chiar dacă elevii lui Ovidiu Burcă au pierdut derby-ul cu FCSB, 1-2, Dragomir spune că fundașul stânga, Costin Amzăr va crește foarte mult în acest sezon.

“Trebuie felicitat Burcă. Aţi văzut şi cum vine îmbrăcat, e de o eleganţă rară. Şi face echipa asta să alerge şi are câţiva puşti care pot să ajungă fotbalişti. De exemplu, îi prevăd o carieră foarte frumoasă fundaşului stânga, lui Amzăr.

Dacă avea 10 centimetri mai mult în înălţime, era chiar de viitor mare. Are capacitate mare de efort. Echipa este subţire şi convingerea mea este că în cele două jocuri a dat totul. Mi-e frică să nu capoteze şi etapa asta. Să ştii că trei meciuri cu încărcătură maximă emoţională te fac varză. Mă tem că s-au mobilizat foarte tare şi au dat totul la nişte jocuri în care n-au avut nicio şansă”, a spus Mitică Dragomir, pentru Fanatik.

Omul de afaceri are însă un mesaj trist pentru fanii dinamoviști. Acesta nu crede că Eugen Voicu şi Andrei Nicolescu pot susține financiar echipa.

“Eu pe Voicu nu îl cunosc. Pe Nicolescu îl ştiu şi este un tânăr foarte deştept. Dacă aveau lovele multe, nu se băgau la fotbal. Sunt puţini, de exemplu, la Craiova. Totuşi, Rotaru este foarte bogat. Are pământ mult. Are vreo 2-300 de milioane avere. Ca Becali nu găseşti. Este de nivelul lui Ţiriac, Videanu. Cei mai tari sunt fraţii de la Bacău, Pavăl. Dar nu se bagă la sport”, a mai spus spus Dragomir, pentru aceeași sursă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed