Gigi Becali nu se dezminte! I-a dat ordin lui Elias Charalambous. Ce trebuie să facă FCSB în Superliga

Gigi Becali nu se dezminte! I-a dat ordin lui Elias Charalambous. S-a aflat ce trebuie să facă FCSB în Superliga. Antrenorul cipriot al vicecampioanei nu are o altă şansă.

După victoria FCSB-ului în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1, Gigi Becali a făcut public obiectivul grupării roș-albastre, încă de la începutul Superligii.

Gigi Becali nu se dezminte!

Gigi Becali i-a instruit bine pe băieții de la FCSB, iar echipa se descurcă impecabil în început de sezon. Roș-albaștrii au anunțat că își propun ca și obiectiv colectiv câștigarea a 15 partide din primele 15 etape ale Superligii.

Deja FCSB a câștigat în primele două dueluri din noul sezon, contra echipei FCU Craiova, scor 3-1, și în derby-ul cu Dinamo, scor 2-1.

„Vreau 15 din 15, așa vreau și așa echipă am, să fiu campion. De acum să ne lase să ne pregătim. Avem echipă prea bună, ne putem bate cu orice din lumă. Puțin acolo în centru, dar și-a revenit și Dawa.

Eu nu cred că avem probleme. Păi, dacă avem probleme în primul tur, trebuie să ne lăsăm de fotbal. La ce să mai facem fotbal? Să ne luptăm aici cu CFR? Doar FCSB are șanse”, a declarat Becali.

FCSB va debuta în Conference League, miercurea aceasta, împotriva echipei CSKA 1948 Sofia. Partida se va juca acasă la CSKA, de la ora 20:30.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed