Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Gigi Becali i-a făcut echipa. Ce este obligat să facă antrenorul cipriot

Lovitură totală pentru Elias Charalambous! Gigi Becali i-a făcut echipa. S-a aflat ce este obligat să facă antrenorul cipriot.Altfel, nu mai are nicio şansă să rămână la echipa roş-albastră.

Gigi Becali i-a dictat lui Elias Charalambous pentru meciul de miercuri, cu CSKA 1948 Sofia. Patronul îl vrea titular pe Tavi Popescu în meciul din  Conference League.

Gigi Becali, intervenție surpriză

Octavian Popescu nu a fost prezent în primele două etape ale acestui sezon din Superligă. Mijlocașul a fost suspendat din cauza unui incident petrecut în ultima etapă a sezonului precedent. În ultimul meci al sezonului 2022/2023, în partida cu Rapid, Tavi Popescu l-a lovit pe Funsho Bamgboye și a primit cartonaș roșu.

Gigi Becali îl va introduce titular în teren pe Octavian Popescu, cel mai probabil în banda dreaptă. Tavi va fi înlocuitorul lui David Miculescu. „Vine Tavi, acum îl vedem pe Tavi. În dreapta. Să-l vedem pe Tavi acum”, a declarat Becali.

Gruparea lui Becali se va duela acum în Conference League, cu CSKA 1948. Astfel, aceasta va fi prima partidă în care va evolua Tavi Popescu în noul sezon.

Conducerea speră ca sezonul curent să fie unul mai bogat în goluri pentru Popescu, deoarece stagiunea trecută nu a fost una cu reușite semnificative pentru mijlocașul român. Octavian Popescu a reușit să înscrie decât 4 goluri în cadrul a 49 de partide jucate.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed